Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 531

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 531-70, 531-70WM
Cod produs
VB1FQA3C-M
Out Of stock
Descriere
Cauti un diferential cu alunecare limitata, complet?

Noi venim in intampinarea ta cu acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 531 pe care il gasesti acum in oferta noastra la un pret convenabil.
Grupul se monteaza pe utilajele JCB 531-70, JCB 531-70WM si JCB 531-70 SWAY.

Grupul contine:

-carcasa
-axele
-pinioanele
-placutele

Vrem sa scurtam timpul de instalare pe utilaj si sa simplificam procedura, de aceea livram diferentialul asamblat.

Podusul se livreaza ca reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica.

Suntem alaturi de tine! Livram grupul in baza de comanda, cu posibilitatea aprovizionarii de urgenta. Poti comanda piesa sunand la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Raspundem solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea diferentialului cu utilajul, poti face verificarile necesare cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

Vrei sa prelungesti durata de exploatare a produsului? Specialistii recomanda sa gresezi diferentialul regulat si sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului.
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Garantia grupului este conforma cu cea primita de la producator, atata timp cat inlocuirea piesei se face intr-un centru specializat.

Livram grupul diferential in toate zonele Romaniei, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Stiai ca poti deschide coletul la primire pentru a verifica starea in care se afla piesele, inainte sa achiti curierului? Daca optezi pentru ridicarea pachetului direct de la sediul firmei, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti, in oricare zi lucratoare a saptamanii.

Cauti un centru specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Iti punem la dispozitie una dintre echipele de interventie mobila ale firmei, care poate efectua un montaj corespunzator al pieselor noi, la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou in parametri optimi. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Codul produsului este VB1FQA3C-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura