Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 536

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 536-60, 536-70
Cod produs
GJEXYTKD-M
Out Of stock
Descriere
Alege pentru utilajul tau acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 536 iar setul iti va fi livrat asamblat, pentru a simplifica timpul de instalare!
Diferentialul se monteaza pe utilajele JCB 536-60 si JCB 536-70 la fel de bine. Pretul extrem de atractiv si calitatea superioara a componentelor diferentialului reprezinta principalele sale beneficii.

Diferentialul cu alunecare limitata, complet, contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Produsul este unul original ITL, si este identic cu cel montat de JCB in fabrica.

Stiai ca?

- livram piesa in baza unei comenzi, dar o putem aduce si in regim de urgenta
- lubrifierea regulata a produsului este esentiala pentru o exploatare indelungata
- mecanicii recomanda folosirea uleiului mentionat in cartea de intretinere a utilajului

Poti comanda diferentialul cu usurinta, prin apel telefonic sau cu ajutorul cererii de oferta din site. Consilierii nostri tehnici sunt alaturi de tine daca ai nevoie de asistenta la plasarea comenzii sau daca nu esti sigur de compatibilitatea diferentialului cu echipamentul.
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Acest ansamblu diferential JCB 536 beneficiaza de garantie conforma cu cea de la producator, in conditiile montarii sale intr-un service specializat.

Livram coletul in toate regiunile Romaniei, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Stiai ca poti deschide pachetul la primire, inainte sa achiti, ca sa verifici starea in care piesele au ajuns la tine?

Te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti, daca optezi pentru ridicarea coletului direct de la sediul nostru.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?
Iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra echipamentului la punctul tau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca utilajul sa functioneze din nou in parametri optimi. Folosind acest serviciu, echipamentul nu va stationa mai mult decat este necesar. Pentru detalii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic.

Codul produsului este GJEXYTKD-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura