Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 536

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 536, 536-60, 536-70
Cod produs
S1GQLNPH-C
Out Of stock
Descriere
In imagini este prezentat un kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 536 - produs calitativ care la noi pe stoc este disponibil la un pret excelent. Cere o oferta si poate ajunge la tine in cel mai scurt timp!

Stocul este permanent disponibil deoarece timpul de stationare datorat avariilor trebuie redus la minim, in timp ce performanta utilajului trebuie adusa la maxim.
De aceea, iti recomandam acest set de reparatie rapida- este alternativa optima, de cea mai buna calitate pe care o poti avea.

Componentele sale sunt 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, iar fabricarea lor este realizata de catre o companie ce ofera solutii alternative pentru utilajele JCB de zeci de ani.

Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate daca te putem ajuta cu detalii suplimentare sau o verificare a compatibilitatii in functie de datele acordate despre utilaj.
Consultanta tehnica venita din partea noastra este gratuita la fiecare apel pentru a beneficia mereu de piesele potrivite la cele mai bune oferte.

Achizitionarea unui astfel de kit diferential JCB 536 o poti face de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau iti va fi livrat prin curieri, in orice localitate din tara. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar la receptie curierul iti ofera timpul necesar pentru verificarea vizuala a pieselor. Tot el incaseaza rambursul.

La cerere, poti avea ajutor din partea unui mecanic, care sa se ocupe de problemele tehnice ale utilajului. De la montajul acestor piese pana la reconditionarea completa a componentelor principale, ei pot fi prezenti la punctul tau de lucru. Suna acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Setul contine:
•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Poti monta acest kit diferential si pe incarcatoarele telescopice JCB 536-60 si 536-70.

Produsul are urmatorul cod: S1GQLNPH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura