Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540, 540 LE, 540S, 540S XL
Cod produs
FG4QBO9J-M
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti acest ansamblu diferential pentru incarcator telescopic JCB 540 la un pret dintre cele mai bune.
Piesa se monteaza pe utilajele JCB 540, 540 LE, 540S, 540S XL, 540 FS PLUS, 540 SUPER, 540 SUPER AG, 540 SWAY si 540 LE SWAY.
Pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj, diferentialul ajunge la tine asamblat.

Livram diferentialul ca reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica.
Ansamblul diferential este cu alunecare limitata, complet si contine: carcasa, axele, pinioanele si placutele din grupul diferential.
Livram diferentialul in baza unei comenzi. Daca ai nevoie de piesa cat mai repede, o putem aduce si in regim de urgenta. Ca sa comanzi, este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. In fiecare zi lucratoare a saptamanii, raspundem solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Daca vrei sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul, personalul nostru calificat iti vine imediat in ajutor.

Recomandari

- nu uita sa lubrifiezi regulat diferentialul
- pentru a prelungi durata de exploatare a pieselor in conditii optime de siguranta, foloseste uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului

Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a creste durata de viata atat de pieselor noi, cat si a utilajului.
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Diferentialul original beneficiaza de o garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia este valabila daca montajul piesei este facut de catre un service autorizat.

Acest ansamblu diferential JCB 540 ajunge oriunde in Romania, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care se afla piesele, inainte de a plati curierului. Daca preferi sa intri direct in posesia ansamblului diferential, il poti ridica de depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta diferentialul?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde pot efectua un montaj corespunzator al pieselor noi. Echipa de mecanici alocata tie va interveni asupra echipamentului in scurt timp de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea cat mai curand. Pentru detalii, nu ezita sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Codul produsului este FG4QBO9J-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura