Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 528 528S 528-70
Cod produs
P5J9N7BA-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc JCB 528 este o alegere extraordinara! Fabricata in Uniunea Europeana, aceasta piesa de schimb exceptionala a fost proiectata dupa modelul original. Respecta cele mai stricte standarde de calitate din industrie, ceea ce inseamna ca este alcatuit din materiale menite sa reziste in orice circumstante. Partea cea mai buna? Pretul sau este unul avantajos: obtii o piesa noua, echivalenta cu cea degradata, originala, la un pret scazut. Astfel, incarcatorul tau telescopic va rula ca la carte, iar portofelul tau nu va ramane gol!

Cand defectiunile isi fac aparitia, este usor sa te lasi cuprins de disperare. Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea unei defectiuni paguboase, nu trebuie sa fii deznadajduit! Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente potrivite cu vehiculul tau, la preturi mult mai reduse decat alte magazine. Asa, alaturi de noi vei economisi bani si timp, ca sa iti poti desfasura activitatea cat mai bine.

Vrei sa achizitionezi o piesa de schimb pe care nu va trebui sa o inlocuiesti prea curand? Atunci acest rulment butuc JCB 528 va fi pe placul tau! Il gasesti aici la un pret extrem de accesibil.
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta componenta sau ai nelamuriri? Noi suntem aici pentru tine.
Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice: verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica gratuita la plasarea comenzii si montarea acesteia pe vehiculul tau.

Esti in criza de timp? Nu e nicio problema. Plaseaza aici comanda ta si iti livram un rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 528 rapid: prin curier, oriunde in Romania! Metoda de plata este ramburs, iar la primire poti deschide pachetul pentru a te asigura ca totul este asa cum te asteptai. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Optional, poti ridica acest produs personal, chiar de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam cu drag, de luni pana vineri!

Montajul poate fi realizat de catre echipa noastra de specialisti, care poate veni direct la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp posibil. Este de preferat sa apelezi numai la mecanici avizati, deoarece nu vei intampina probleme pe parcurs si vei avea mai multe optiuni in ceea ce priveste intretinerea componentei. Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, cu care noi suntem deja echipati. Tot ce ai tu de facut este sa ne suni si sa afli toate detaliile despre serviciile oferite de noi!

Acest rulment butuc JCB 528 se poate monta si pe modelele: JCB 528S si JCB 528-70.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: P5J9N7BA-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura