Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frana pentru incarcator telescopic JCB 528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
JCB 528, JCB 528S, JCB 528-70
Cod produs
ZYGJA6NI-A
Descriere
Intelegem prin calitatea pieselor de schimb acel criteriu indispensabil unui utilaj, daca ne dorim mai multa eficienta si mai multa productivitate! Acest disc frana incarcator telescopic JCB 528 este nici mai mult, nici mai putin decat o necesitate a sistemului de franare al utilajului tau! O piesa de transmisie cu multe solicitari, extrem de uzuala si fiabila, care este recomandata de catre profesionisti pentru rezistenta ei de durata! Discul de frana este impecabil fabricat, garanteaza o rezistenta de durata si este foarte usor de achizitionat din depozitul nostru, fiind permanent disponibil.

Detinem o platforma tehnica extrem de variata, pe rafturile careia au ajuns echipamente selectionate pe principiul calitatii, care satisfac adevaratele nevoi ale utilajelor. Dincolo de aspectul calitatii pieselor, echipa noastra este un element de rezistenta! Angajatii nostri sunt pregatiti sa preia problema ta si sa actioneze rapid pentru remedierea ei! Stim sa pretuim timpul ca fiind o resursa importanta pentru tine si activitatea pe care o intreprinzi! Vorbeste cu noi si lasa-ne sa te ajutam atunci cand esti in situatii limita!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB 528S si JCB 528-70

Piesele noastre, personajele principale din povestea succesului!
Acest disc frana pentru incarcator telescopic JCB 528 are o durata de viata foarte extinsa! Este prelucrat dintr-un material abraziv, de inalta calitate, construit din celuloid! Serveste sistemului de franare al utilajului, oferind siguranta in timpul deplasarii, atat pentru vehicul, cat si pentru conducatorul sau sau ceilalti participanti la exploatare. Sistemul de franare nu poate fi neglijat! Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca viteza, sau sa opreasca, dupa dorinta utilizatorului. Asadar, produsul de fata indeplineste criteriile de selectie pentru o franare sigura, eficienta si de durata!

Experienta tehnica completa si consultanta gratis!
Suntem aici, gata sa identificam perfect, sa recomandam eficient si sa ne implicam in intretinerea personalizata, pe termen lung, a masinariei tale. Suntem dispusi sa raspundem prompt apelurilor tale si chiar sa ne deplasam catre tine atunci cand treci prin situatii de urgenta!

Piesele noastre de schimb sunt niste bijuterii care fac dintr-un utilaj obisnuit, un utilaj cu super puteri. Ele vin insotite de un certificat de garantie! In acest caz, un disc frana incarcator telescopic JCB 528 detine un certificat valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Stim cate resurse pierzi din cauza intreruperilor, asa ca ne place sa castigam timp pentru tine! Primesti acest disc frana incarcator telescopic JCB 528 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

Este momentul potrivit pentru evaluarea elementelor conexe din angrenaj! Ar fi inoportun pentru ele sa fie lasate sa functioneze liber, daca au urme de uzura! Astfel pot genera avarii serioase, mult mai costisitoare.
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Discul de frana se monteaza in puntea care franeaza, iar dantura interioara se monteaza pe planetara. In cazul buldoexcavatoarelor este vorba despre puntea din spate. Pe cand in cazul utilajelor mai grele, poate fi si fata si spate. La inlocuirea discurilor de frana, se recomanda schimbarea contradiscurilor (discuri metalice), pentru un contact perfect si pentru o crestere a eficientei franarii! Se recomanda si inlocuirea oringurilor de la pistoanele de frana si schimbarea uleiului din punte!

Specificatii tehnice:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)

Codul produsului: ZYGJA6NI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura