Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 537

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 537
Cod produs
0NEQDIZ2-O-BT
Out Of stock
Descriere
Asociezi reparatiile cu timp pierdut si cheltuiala? Nu si la ACN Piese Utilaje. Reparatiile sunt pasiunea noastra - tocmai de aceea vrem sa ai parte de o experienta cat mai satisfacatoare! Ne pretuim clientii foarte mult, asa ca suntem dispusi sa fim alaturi de ei la fiecare pas. Echipa noastra de experti te va ajuta sa identifici, comanzi si chiar sa si montezi componenta dorita pe echipamentul tau. Ia in considerare recomandarea noastra pentru un incarcator telescopic performant: acest rulment butuc JCB 537 din depozitul nistru foarte bine aprovizionat!

Produsul pe care ti-l propunem de aceasta data a fost conceput sa inlocuiasca fara probleme piesa originala, care i-a servit drept model, insa este mult mai avantajos din punct de vedere financiar decat aceasta din urma. De altfel, a fost fabricat in Uniunea Europeana din cele mai rezistente materiale de pe piata, pentru ca tu sa profiti din plin de o componenta fiabila si accesibila. Astfel, vehiculul tau se va incadra in parametrii optimi de functionare si tu vei putea sa iti duci treaba la bun sfarsit!

Rulment butuc JCB 537 - il gasesti in oferta noastra actuala la un pret de nerefuzat. Plaseaza o comanda astazi si te vei bucura de o livrare rapida!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Doresti mai multe detalii? Nimic mai simplu - suna-ne si unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic iti ofera toate informatiile necesare, gratuit!
Nu toata lumea are timp de pierdut cu detalii si specificatii minuscule. Aici intervin colegii nostri din departamentul de asistenta tehnica. Ei te vor ajuta sa comanzi piesa compatibila cu incarcatorul tau telescopic, iar daca doresti iti vor recomanda si un mecanic cu experienta in domeniu. Economisesti asa atat bani, cat si timp. Ambele sunt niste resurse pretioase, pe care noi stim sa le apreciem. Conteaza pe noi pentru o experienta tehnica prompta si agreabila!

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 537 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

In privinta montajului, cel mai indicat este sa alegi numai ajutor de specialitate, deoarece astfel vei asigura pieselor nou-achizitionate o durata de exploatare indelungata si o eficienta crescuta. Rulmentii pot fi afectati in urma loviturilor de ciocan si de aceea este foarte important ca la montaj sa folosesti o presa mecanica. Noi venim catre tine echipati cu tot ceea ce este nevoie, in cel mai scurt timp posibil! Afla mai multe informatii contactandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului:

• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc JCB 537 se poate monta si pe modelele: JCB 537H, JCB 537LE, JCB 537-120 si JCB 537-130.

Codul pentru acest produs: 0NEQDIZ2-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura