Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential JCB 450/26200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 450/26200
Cod produs
2R708H3Z-M
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu diferential JCB 450/26200 contine carcasa, axele, pinioanele si placutele din grupul diferential. Diferentialul cu alunecare limitata se livreaza asamblat, pentru a simplifica si scurta timpul de instalare pe utilaj.

Diferentialul se livreaza ca reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica.

Livram piesa in urma comenzii tale, cu posibilitatea aprovizionarii de urgenta. Poti comanda ansamblul cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat daca ai nevoie de ajutor la plasarea comenzii sau daca vrei sa afli mai multe despre produsele si serviciile noastre! In fiecare zi lucratoare, ne poti contacta si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Nu uita! Lubrifierea este foarte importanta. Este recomandat sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului.
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Produsul original beneficiaza de garantie conforma cu cea oferita de producator, in conditiile inlocuirii piesei de catre un service autorizat.

Ansamblu diferential JCB 450/26200 ajunge in toate regiunile Romaniei, intr-un timp scurt, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care se afla produsul, inainte de a achita.
Iti este la indemana sa ridici personal coletul? Atunci te asteptam de luni pana vineri la depozitul nostru din apropiere Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde pot efectua toate reparatiile necesare. Pentru remedierea completa si rapida a tuturor problemelor care tin de echipament, foloseste cu incredere acest serviciu! Consilierii nostri tehnici sunt gata sa iti ofere mai multe informatii.

Codul produsului este 2R708H3Z-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura