Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX 3CXT 3CXSM
Cod produs
AXK0OWZL-M
Out Of stock
Descriere
Cauti pentru utilajul tau un ansamblu diferential pentru buldoexcavator JCB 3CX cu alunecare limitata? In oferta noastra te asteapta acest grup diferential complet, care contine carcasa, axele, pinioanele si placutele. Pretul extrem de bun si calitatea superioara a componentelor transforma setul in alegerea ideala pentru echipament.

Piesa se monteaza in acelasi mod pe utilajele JCB 3CX, 3CXT, 3CXSM, 3CXSMT, 3CXHM, 3CXHMT, 3CXS AWS, 3CXS-PC, 3CX SUPER, 3CX444 SUPER, 3CXSM444S PC, 3CXSM444 SUPER si 3CX444S PC.

Diferentialul este identic cu cel montat de JCB in fabrica, fiind original ITL.
Poti comanda setul diferential cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau prin completarea cererii de oferta din site. Consilierii tehnici ai firmei iti ofera cu promptitudine toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere documentata. In fiecare zi lucratoare raspundem solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Stiai ca?

- livram setul complet asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj
- lubrifierea diferentialului este foarte importanta; mecanicii recomanda folosirea uleiului mentionat in cartea de intretinere a utilajului
- daca te grabesti, putem aduce piesa in regim de urgenta

La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat!

Fiind o piesa de origine, ansamblul beneficiaza de garantie conforma cu cea oferita de producator, in conditiile inlocuirii componentei in cadrul unui service autorizat.

Prin curierat rapid, acest set diferential poate ajunge oriunde in Romania. Plata se face la livrare. Poti deschide coletul inainte sa achiti curierului, daca doresti sa verifici starea pieselor. Daca doresti sa intri direct in posesia setului, il poti ridica de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente?

Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate interveni asupra echipamentului la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori vor efecta un montaj corespunzator al pieselor noi, sub atenta ta supraveghere. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Codul produsului este AXK0OWZL-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura