Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4C 4CN 4C444
Cod produs
BLVWA6D1-M
Out Of stock
Descriere
Cauti un diferential complet, cu alunecare limitata, pentru utilajul tau? In oferta noastra te asteapta acest ansamblu diferential pentru buldoexcavator JCB 4C pe care il livram asamblat, pentru a simplifica procedura de instalare pe echipament.

Piesa se monteaza in aceleasi conditii pe utilajele JCB 4C, 4CN, 4CS PC, 4C SUPER, 4C444, 4CN444, 4C444 SUPER, 4CN444 SUPER si 4CN444S PC.
Rezistenta crescuta la uzura a setului diferential si pretul competitiv reprezinta principalele avantaje ale ansamblului.

Setul contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Stiai ca?

- diferentialul este un reper original ITL, identic cu cel montat de JCB in fabrica
- livram piesa in baza unei comenzi, cu posibilitate de aprovizionare de urgenta

Lubrifierea corespunzatoare a diferentialului este esentiala, daca doresti sa prelungesti durata de viata a componentei. Mecanicii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului.

Poti comanda diferentialul cu usurinta, daca suni la unul dintre numerele noastre de telefon sau daca completezi cererea de oferta din site. Ne poti contacta in fiecare zi lucratoare, si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei, poti verifica compatibilitatea setului diferential cu echipamentul.
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Fiind un produs original, diferentialul beneficiaza de o garantie conforma cu cea oferita de producator. Garantia ramane valabila daca inlocuiesti piesa in cadrul unui service autorizat.

Livram setul diferential in toata tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care componentele au ajuns la tine, inainte de a achita.
Daca preferi sa ridici coletul cu acest ansamblu diferential JCB 4C direct de la depozitul nostru, te asteptam pe la noi, chiar langa Bucuresti.

Cauti un centru autorizat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua toate reparatiile necesare in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori vor interveni asupra utilajului in scurt timp de la solicitare si sub atenta ta supraveghere. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Codul produsului este BLVWA6D1-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura