Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator frontal JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 411
Cod produs
TXHPAD0C-M
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra te asteapta acest ansamblu diferential pentru incarcator frontal JCB 411 - un produs original ITL. Diferentialul este identic cu cel montat de JCB in fabrica. Pretul atractiv si calitatea superioara a produsului il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau.

Diferentialul este complet, cu alunecare limitata.

Setul contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Pentru a comanda grupul diferential este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. Consultantii tehnici ai firmei sunt gata sa iti ofere asistenta la plasarea comenzii sau sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere documentata. Daca nu esti sigur de compatibilitatea diferentialului cu utilajul tau, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat!

Stiai ca?

- setul diferential ajunge la tine asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj
- lubrifierea piesei este foarte importanta
- specialistii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a echipamentului

Livram produsul in baza unei comenzi. Daca te grabesti, putem aduce diferentialul in regim de urgenta.
La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Diferentialul beneficiaza de o garantie conforma cu cea oferita de producator, in conditiile montarii piesei de catre un service autorizat.

Grupul diferential ajunge oriunde in Romania, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care se afla piesele, inainte de a achita. Daca preferi sa ridici personal acest ansamblu diferential JCB 411 comandat te asteptam la depozitul nostru, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un centru autorizat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului in localitatea in care acesta se afla. Echipa de mecanici alocata tie va lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou in parametri optimi. Folosind acest serviciu, utilajul nu va stationa mai mult decat este necesar, iar tu iti vei relua activitatea fara intarziere. Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru informatii suplimentare.

Codul produsului este TXHPAD0C-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura