Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu diferential pentru incarcator frontal JCB 413S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 413S
Cod produs
NXZ6AHM3-M
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra se afla acest ansamblu diferential pentru incarcator frontal JCB 413S care ajunge la tine asamblat, pentru a scurta timpul de instalare pe utilaj. Pretul competitiv si calitatea superioara a componentelor din set transforma piesa in alegerea potrivita pentru utilajul tau.

Diferentialul complet, cu alunecare limitata, contine:

- Carcasa
- Axele
- Pinioanele
- Placutele

Piesa este originala ITL, identica cu cea montata de JCB in fabrica.

Stiai ca?

- lubrifierea ansamblului este esentiala pentru o functionare indelungata; specialistii recomanda sa folosesti uleiul mentionat in cartea de intretinere a utilajului
- putem aduce diferentialul pentru tine in regim de urgenta, daca ai nevoie de el cat mai curand

Poti plasa o comanda cu usurinta, prin apel telefonic sau folosind cererea de oferta din site. Ne poti contacta in fiecare zi lucratoare, si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre, consilierii tehnici ai firmei sunt gata sa iti ofere toate informatiile pe care le cauti. Daca nu esti sigur de compatibilitatea ansamblului cu echipamentul, adreseaza-te cu incredere unuia dintre consilierii tehnici ai firmei!

La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Ansamblul diferential beneficiaza de o garantie conforma cu cea oferita de producator, in conditiile inlocuirii piesei de catre un service autorizat.
Livram acest ansamblu diferential JCB 413S in toata tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea diferentialului, inainte de a achita. Daca optezi pentru ridicarea produsului direct de la depozitul nostru, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un centru autorizat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme diferentialul?

Una dintre echipele de interventie mobila ale firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua un montaj exemplar al pieselor noi. Mecanicii nostri colaboratori, specializati in reparatii echipamente, vor lua toate masurile pentru ca utilajul sa functioneze din nou ca la inceput. Interventia are loc in scurt timp de la solicitare si sub atenta ta supraveghere. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Codul produsului este NXZ6AHM3-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura