Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru incarcator frontal JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 411
Cod produs
KRC5S6UH-AS
Out Of stock
Descriere
Se spune ca trebuie sa ne incredem in intuitia noastra! Ne-am urmarit si noi instinctul si am dat lovitura! Am creat cel mai dinamic si bien aprovizionat depozit care se bucura de cele mai calitative produse! Unul dintre ele este acest set placute frana JCB 411 care este replica rezistentei!
Modelat si finisat in celebrele ateliere, acesta este expus pe platforma noastra spre a servi nevoilor utilajului tau! Structura sa bine definita si calitatea au condus la numarul consistent de solicitari din partea clientilor! Cu toate acestea, avem abilitatea de a-l mentine pe stoc in permanenta!

Investeste in calitatea acestui set placute frana JCB 411 modern!
Rolul acestei bijuterii tehnice din cadrul pieselor de transmisie este unul bine definit, cu o importanta semnificativa! Setul contribuie la imobilizarea utilajului in regim de parcare, franele jucand un rol important in manevrarea masinariei tale.

Lucreaza ca un profesionist! Implica informatia de actualitate in ce faci!
Orice informatie care trebuie clarificata, orice intrebare, ele vor fi explicate de operatorii nostri priceputi! In plus, vei afla cateva secrete care te vor ajuta sa reduci cheltuielile pentru mentenanta, ti se va elabora un plan pentru intretinere si vei primi indicatii pentru locul montajului! Beneficiaza de aceasta sansa si vei pleca mai mult decat multumit!

Livrare
Ai stat destul pe loc? Ti-ai tinut activitatea in standby si vrei sa iti reiei ritmul, poate mult mai accelerat? Iti livram acest set placute frana JCB 411 in cel mai scurt timp, de indata ce ne accesezi datele de contact!

Montaj
Punem mare accent pe acest moment din tot acest proces tehnic! Este momentul care va influenta conditia utilajului tau! Alege sa efectuezi montajul intr-un atelier de specialitate, sub supravegherea profesionistilor! Acest lucru te va scuti de cheltuieli extra in viitor si va garanta exploatarea piesei pe termen lung!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura