Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator frontal JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 411 411B 411B-LE 411-T4
Cod produs
UOS6A9L0-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana incarcator frontal JCB 411 este un element de transmisie din componenta motorului pe care trebuie sa-l tratezi cu o atentie deosebita. Conceput din oteluri speciale si tratate in cele mai renumite fabrici din Europa, el este gata sa infrunte timpul, presiunea si obiectivele cu seninatate si determinare. Ne-am gandit la toate, asadar poti intra in posesia setului cat ai clipi din ochi, comandandu-l chiar acum de pe site, sau sunand la specialistii nostri tehnici. Nu conteaza cat de departe este, te gasim. Acest set este compatibil si cu modelele: 411B, 411B-LE si 411-T4.

Nu agreem stilul de lucru “la gramada”, pentru ca nu duce prea departe si denota neseriozitate si lipsa de profesionalism. Asadar, tratam fiecare client si chiar fiecare problema a aceluiasi client, separat, personalizat, ca si cum ar fi prima si ultima de pe pamant. Fiecare situatia are chichita ei, de aceea noi trebuie sa avem pentru fiecare cheita ei. Si o avem.
Specialistii nostri preiau problema, o intind pe bancul de lucru, o desfac, analizeaza fiecare amanunt, gasesc punctul mort, o reasambleaza dar cu solutia incastrata. Ai recomandarea, noi avem si piesa. Suna, comand-o si inchidem cercul.

Set discuri frana incarcator frontal JCB 411 just in case...
Acest set de la noi din depozit este un produs special si face parte din sistemul de franare. Un disc de frana functional si eficient inseamna o franare sigura si atat, fara continuare. Produsul nostru este prelucrat cu finete, din cele mai rezistente materiale si este programat sa performeze.

Consultanta debordanta!
Uneori nu este suficient ce stii tu, devine relevant ce stiu altii. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nu lasa capul jos, pana la urma nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de infos. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri au castile pe urechi, asteapta apelul tau. Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Hai ca nu e timp de indoieli, avem amandoi treaba.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ai carte, ai piesa. N-ai carte, n-ai piesa, e doar un fake. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, acest set discuri frana pentru incarcator frontal JCB 411 vine insotit si de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vrei sa comanzi acest set? Pai daca stapanesti tema, treaba e simpla. Setul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul oricarui serviciu de curierat prefer. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul te impinge de la spate, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Cand ajungi la etapa montajului acestui set, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialisti sau la un atelier specializat, caci nu e lucru pentru oricine. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. Mai mult, iti putem recomanda noi un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte mare.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura