Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator frontal JCB 412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 412  412S 412S-LE
Cod produs
IHTOP65V-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana incarcator frontal JCB 412 poate da o a doua viata a utilajul tau. Este un transplant reusit de discuri. Iar pe langa calitatea lor, cunoastem si mecanici chirurgi care pot executa operatia fara riscuri. Nici nu e nevoie sa o tina la aparate si nici macar sa anestezieze masina inainte. Au darul de a efectua transplantul in cateva minute. Si in alte cateva minute, Bobcat revine la viata. Mai cu pofta, mai cu forta. Noi asiguram sanatatea utilajelor tale.
Acest set este compatibil si cu modelele: JCB 412S si JCB 412S-LE

La noi in sector cuvantul muma si cuvantul ciuma este “Productivitate”! Daca nu esti productiv, daca munca nu se face eficient, ci de dragul de a se face, nu prea exista loc la masa antreprenorilor. Iar pentru a ajunge aici ai nevoie sa fii informat si sa fii conectat la problematica afacerii in fiecare secunda. Informatia numarul 1 - depozitul nostru. Informatia numarul 2 - depozitul nostru. Si tot asa… aici gasesti cele mai bune piese de schimb si cea mai buna echipa de consultant tehnici. Impreuna cu ei ramai in topul productivitatii. Era sa uitam, informatia numarul 3 - depozitul nostru.

Set discuri frana incarcator frontal JCB 412 just in case...
Acest set de la noi din depozit este un produs special si face parte din sistemul de franare. Un disc de frana functional si eficient inseamna o franare sigura si atat, fara continuare. Produsul nostru este prelucrat cu finete, din cele mai rezistente materiale si este programat sa performeze.

Consultanta debordanta!
Uneori nu este suficient ce stii tu, devine relevant ce stiu altii. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nu lasa capul jos, pana la urma nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de infos. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri au castile pe urechi, asteapta apelul tau. Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Hai ca nu e timp de indoieli, avem amandoi treaba.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ai carte, ai piesa. N-ai carte, n-ai piesa, e doar un fake. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, acest set discuri frana pentru incarcator frontal JCB 412 vine insotit si de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vrei sa comanzi acest set? Pai daca stapanesti tema, treaba e simpla. Setul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul oricarui serviciu de curierat preferi. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul te impinge de la spate, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Cand ajungi la etapa montajului acestui set, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialisti sau la un atelier specializat, caci nu e lucru pentru oricine. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. Mai mult, iti putem recomanda noi un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte mare.

Specificatii tehnice :

Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura