Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte spate pentru compactor JCB VM132

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM132
Cod produs
5EZIC42L-IA
Out Of stock
Descriere
O piesa fiabila este esentiala pentru o functionare sigura si fara probleme a utilajului tau. De aceea, iti oferim acest simering butuc punte spate JCB VM132 excelent, o componenta extrem de utila, cu o serie decalitati tehnice deosebite. Piesa noastra este recunoscuta pentru fiabilitatea sa, ceea ce inseamna ca vei beneficia de un randament maxim si o durata de viata indelungata. Simeringul se va monta la puntea din spate a compactorului. Beneficiezi de livrare rapida, in 24 de ore de la plasarea comenzii.

Sa stii ca aceasta componenta este compatibila si cu modelele de compactoare JCB VM132D si JCB VM132PD. Ei bine, stii ce spune un mecanic bun? „Daca nu o poti repara, o poti face mai rau!” Dar nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca mecanici nostri sunt niste experti in domeniu si iti pot repara utilajul cu usurinta. Asiguram de asemenea consultanta gratuita, deci nu trebuie sa stai blocat la cea mai mica problema! Ne suni si te indrumam catre rezolvarea cat mai rapida a situatiei neplacute in care te afli!

Simering butuc punte spate JCB VM132 - merita sa investesti in acest element!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru compactor JCB VM132 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering butuc punte spate JCB VM132 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura