Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru cilindru compactor Caterpillar CP563D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CP563D
Cod produs
VPMQ39IL-AT
Out Of stock
Descriere
De placere n-ai ajuns aici, insa acum poti lasa grijile deoparte. Rulmentii pe care ii cauti sunt la un pas de tine si iti vor depasi asteptarile. Pentru ca un rulment butuc Caterpillar CP563D este super rezistent si fiabil si are forta necesara pentru a duce mult si bine vreme indelungata. Stim ca iti doresti eficienta si performanta - te ajutam sa le obtii, simplu si rapid. Rulmentul acesta poarta amprenta calitatii Carraro, nu cedeaza cu una, cu doua. Pune-l la treaba, cu un astfel de ajutor utilajul tau va putea sa-ti ofere randamentul scontat, iar lucrurile vor merge ca pe apa. Este compatibil si cu modelul Caterpillar CP563E.

De ce sa lasi defectiunile sa te copleseasca, daca poti fi cu cel putin un pas inaintea lor? Nu-i asa de complicat cum pare, daca ai langa tine aliatii potriviti. Adicatelea noi, in cazul de fata. Pentru ca la noi vei gasi intotdeauna solutii cu impact durabil. Promptitudinea si calitatea sunt valori elementare in tot ceea ce facem, iar asta se reflecta in produsele si serviciile pe care ti le punem la dispozitie. Asadar, oricand dai de greu, da-ne un semn si rezolvam!

Rulment butuc Caterpillar CP563D - o piesa de toata isprava!
Desi pare o piesa destul de simpla, acest rulment butuc Caterpillar CP563D are o misiune cam dificila in arhitectura utilajului tau, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci economii la combustibil.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Ori de cate ori intampini probleme tehnice, suntem aici sa-ti dam o mana de ajutor. Te ajutam sa depistezi cauza problemelor, sa identifici piesele necesare si, de ce nu, sa-ti faci un plan personalizat de intretinere a utilajului, incat sa nu mai fii luat prin surprindere. Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tale. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Nu-ti fa griji, pentru acest rulment butuc Caterpillar CP563D ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, astfel ca vei primi acest rulment butuc Caterpillar CP563D sin cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Montajul este factorul care influenteaza cel mai mult piesa de schimb, perioada ei de functionare si performanta ei. Apeleaza la serviciile calificate ale a sa te bucuri de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu ce au de facut. Chiar de nu pare mare scofala, sa stii ca un montaj incorect poate compromite piesa si investitia ta se duce pe apa sambetei. Ba chiar pot fi afectate si piesele conexe si te trezesti cu cheltuieli si mai mari. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, iti recomandam sa evaluezi si starea etansarii si sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura