Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru cilindru compactor Caterpillar CS573E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS573E
Cod produs
VNADPOF8-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, inseamna ca esti in cautarea unei solutii care sa te scoata din impas. Masinaria ta a obosit? Altfel de ce-ai fi cautat un rulment? Nu-i un capat de tara, chiar daca acum asa iti pare. Pentru ca tocmai ai pasit pe taramul pieselor de schimb pentru utilaje si o vei gasi si pe cea salvatoare. Ar putea fi acest rulment butuc Caterpillar CS537E super rezistent care ti-a facut cu ochiul. Este o alegere excelenta, caci este o piesa originala Carraro, conceputa sa-ti ofere performanta indelungata.

Alaturi de noi iti poti rezolva foarte usor orice problema tehnica ai avea. Avem cele mai noi si mai calitative remedii pentru utilajele tale. Depozitul nostru este bine dotat si organizat impecabil, ca sa-ti putem oferi simplu si rapid orice piesa ti-ar fi necesara. Si mai avem ceva pentru tine, extrem de util in multesituatii - o echipa de specialisti care iti ofera suport tehnic, ca sa nu-ti mai bati tu capul. Hai, suna-ne!

Rulment butuc Caterpillar CS573E - o alegere inspirata!
Desi pare o piesa destul de simpla, acest rulment butuc Caterpillar CS573E are o misiune cam dificila in arhitectura utilajului tau, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci economii la combustibil.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Ori de cate ori intampini probleme tehnice, suntem aici sa-ti dam o mana de ajutor. Te ajutam sa depistezi cauza problemelor, sa identifici piesele necesare si, de ce nu, sa-ti faci un plan personalizat de intretinere a utilajului, incat sa nu mai fii luat prin surprindere. Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tale. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Nu-ti fa griji, pentru acest rulment butuc Caterpillar CS573E ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, astfel ca vei primi acest rulment butuc Caterpillar CS573E in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Ca sa te bucuri de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu ce au de facut. Chiar de nu pare mare scofala, sa stii ca un montaj incorect poate compromite piesa si investitia ta se duce pe apa sambetei. Ba chiar pot fi afectate si piesele conexe si te trezesti cu cheltuieli si mai mari. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, iti recomandam sa evaluezi si starea etansarii si sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura