Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kverneland 65034 063014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kverneland 65034 063014
Cod produs
Q6ZYKJUD-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Kverneland 65034 063014 este o selectie perfecta, un element de uzura super bine cotat intre piesele pentru prelucrarea solulului! Fabricat intr-un atelier de creatie tehnica din Germania, se afla acum pe stocul nostru, permanent disponibil si gata de drum, oriunde te-ai afla.
Pentru necunoscatori, depozitul nostru este o platforma tehnica de ultima generatie, care a devenit unul dintre cei mai activi asistenti tehnici din tara! Detine echipamente pentru toate tipurile de utilaje, piese de schimb si consumabile moderne, toate indeplinind criteriul calitatii!

Avem piese de schimb si consumabile de top!
Acest brazdar reversibil pentru plug Kverneland 65034 063014 indeplineste criteriile noastre de selectie si asigura o functionare impecabila, fiind un element indispensabil plugului!
Este prelucrat cu responsabilitate dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, super dur si rezistent la exploatare intensa! Taie brazdele pamantului atunci cand este timpul pentru insamantare, ajutand la afanarea lui, chiar daca este vorba despre un teren dificil si incarcat!

Avem produse de top si... ceva in plus!
Atunci cand preluam cazul unui client, ne facem treaba in totalitate. Este adevarat ca produsele noastre sunt in topul celor mai moderne si rezistente, dar serviciul nostru gratuit de consultanta le dubleaza calitatea!
• Te rugam sa ne apelezi, caci suntem pregatiti sa raspundem cu promptitudine si sa actionam pentru tine, indiferent de situatie!
• Facem o identificare cat mai corecta, iar tu vei lua cele mai bune decizii alaturi de noi: piese de schimb perfect compatibile modelului pe care il conduci!
• Lasa pe mana noastra toate acele situatii de criza, precum defectiunile grave, ce impun asistenta tehnica de urgenta la fata locului. Ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, pentru interventii!

Acest brazdar reversibil Kverneland 65034 063014 poate fi cumparat fara griji, fiind unul dintre cele mai performante elemente de uzura! Detine propriul certificat de garantie, pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un brazdar reversibil Kverneland 65034 063014 atunci este momentul sa ne suni sau sa depui o cerere pe site. Ne grabim cu expedierea, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Primesti produsul tau, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru!

Ramai in zona de confort atunci cand este vorba despre montaj! Opteaza pentru un montaj complet si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist cu experienta pe acest segment!
O piesa montata corect primeste un start perfect de functionare si promite sa fie exploatata o perioada indelungata, fara probleme, la capacitate maxima!
Cere cateva recomandari, daca nu stii exact unde sa te duci! Angajatii nostri au, cu siguranta, cateva contacte sigure in zona ta!

Specificatii tehnice:
Suruburi cu piulite incluse: 4 x 1801234KV
Potrivit pentru trupita plug: Nr. 1, 2, 3, 4 si 5 / 14”

Codul produsului: Q6ZYKJUD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura