Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 56028 580887

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Guard 56028 580887
Cod produs
3QVHYK5M-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Kuhn Guard 56028 580887 este un element de uzura super bine cotat intre piesele pentru prelucrarea solului! Indeplineste absolut toate criteriile noastre de selectie, dovedind o super rezistenta la cele mai grele conditii de munca!
Provine dintr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie din Germania, unde sunt fabricate piese de schimb conform celor mai noi metode de prelucrare!

Depozitul nostru este un univers tehnic in cadrul caruia vei gasi intotdeauna o echipa de tineri pregatiti sa raspunda solicitarilor tale, oricare ar fi situatia ta!
Avem piese de schimb si consumabile aplicabile pe toate categoriile de utilaje, dar si serviciul nostru de consultanta, atat de mult cunoscut pentru calitatea lui!

Te ajutam cu toate detaliile! Apeleaza-ne!
Acest brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 56028 580887 este prelucrat cu stiinta si responsabilitate, pentru a rezista la exploatare intensa! Are un rol indispensabil plugului, atunci cand este vremea de arat! Taie brazdele pamantului, intr-un mod eficient, pentru insamantare, chiar daca terenul este unul dificil, pietros, sau incarcat de radacini.

Clientii nostri primesc tot ce este mai bun!
Clientii nostri sunt motivati sa revina pentru produsele si serviciile noastre! Unul dintre motivele pentru care o fac este consultanta pe care o oferim, gratuita in acest caz! Ce primesti mai exact? Timpul nostru, disponibilitatea de a te ajuta in orice situatie, de a-ti oferi recomandarile noastre, experienta, stiinta si aptitudinile agentilor! Toate acestea te pot ajuta sa devii mai bun si mai eficient la munca!
• Apeleaza-ne si fa-ne cunoscute problemele tale! Raspundem prompt si actionam pentru a te ajuta!
• Facem o identificare clara, pentru piese de schimb perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand ne soliciti asistenta de urgenta la fata locului, avem disponibilitatea sa ne deplasam, oriunde te-ai afla!
• Te asistam, indiferent de categoria defectiunilor!

Acest brazdar reversibil Kuhn Guard 56028 580887 este pe lista produselor pe care le poti cumpara cu toata increderea! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi un brazdar reversibil Kuhn Guard 56028 580887 atunci apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere on-line!
Facem o expediere rapida, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau te asteptam pe la noi pe la sediu, de unde poti ridica personal coletul tau!

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este el efectuat! Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale!
Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!

Specificatii tehnice:
Greutate: 6,90 kg
Suruburi adecvate: 4 x 1801435HU10
Potrivit pentru trupita plug C, N, P, V

Codul produsului: 3QVHYK5M-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura