Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 580887

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Guard 580887
Cod produs
0J1FVCU5-A
Out Of stock
Descriere
Sa acordam atentia cuvenita problemelor legate de folosirea pieselor de schimb pentru utilajele agricole, acest lucru fiind extrem de important pentru fiecare lucrator al pamantului!
Depozitul nostru detine un nou lot de produse din categoria celor de prelucrare a solului. Acest brazdar pentru plug Kuhn Guard 580887 este o piesa de rezistenta pentru plug, careia i se mai spune si piesa de uzura. Provine dintr-un cadru super dinamic, unde se fabrica produse de inalta calitate, concepute pentru performanta, din Germania.

Agentii nostri iti vor oferi toate detaliile! Trebuie doar sa ii apelezi!
Acest brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 580887 este prelucrat de catre ingineri ingeniosi si responsabili dintr-un material dur, un aliaj metalic tratat termic pentru rezistenta. Poate sa taie brazdele pamantului, lucru pe care il realizeaza cu eficienta, chiar daca terenul este unul dificil, pietros, sau incarcat de radacini.

Avem ceva in plus pentru tine!
Piesele noastre de schimb, de inalta calitate, vin la pachet si cu serviciul nostru gratuit de consultanta, pentru ca, nu-i asa, ar trebui sa stii ce sa faci cu ele! Da, se poate sa le ingrijesti intr-un fel in care ele sa poata functiona o perioada mult mai indelungata de timp si sa fie de doua ori mai eficiente. Pentru asta trebuie sa ne apelezi si sa ne ajuti cu cateva detalii despre utilajul pe care il conduci!
• Incepem cu o identificare corecta a piesei necesare, perfect compatibila!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere! Iti vei cunoaste mai bine utilajul si particularitati importante de care sa tii cont in rutina zilnica de munca!
• Suntem oricand dispusi sa venim catre tine, oriunde in tara, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest brazdar pentru plug Kuhn Guard 580887 merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi foarte usor acest brazdar pentru plug Kuhn Guard 580887 nou! Gasesti pe aceasta pagina mai mult numere de telefon ale agentilor nostri la care sa apelezi! Sau poti sa completezi cererea ta pentru oferta! O echipa intreaga este pregatita sa prelucreze datele tale si sa inceapa tot procesul!
Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp!
Ne grabim cu expedierea, caci si tu te grabesti cu reparatiile pentru revenirea la munca! Primesti produsul tau in 24 de ore, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la sediul nostru pentru a-l ridica personal!

Atentie cu montajul! Cam asa punem problema, el fiind primul si cel mai important pas catre o intretinere eficienta pe termen lung! Ai grija sa fii asistat de catre profesionisti cu experienta, pentru ca un montaj corect extinde perioada de functionare a pieselor, dar si performanta lor.

Specificatii tehnice:
Greutate: 6,90 kg
Suruburi adecvate: 4 x 1801435HU10
Potrivit pentru trupita plug C, N, P, V

Codul produsului: 0J1FVCU5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura