Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 622129

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Huard 622129
Cod produs
0EPSYZQA-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil plug Kuhn Huard 622129 este o idee excelenta pentru prelucrarea pamantului, un element super bine cotat, fabricat pe teritoriul Germaniei.
Este disponibil in permanenta pe stoc si gata de livrare in orice zona din tara.

Ce ne dorim noi cu depozitul nostru?
Sa putem transmite clientilor nostri o informatie coerenta despre cum ar putea acestia sa devina mai eficienti si sa-i ajutam sa-si cunoasca mai bine modelele! Dispunem de toate resursele tehnice pentru remedierea oricarei defectiuni, indiferent de categoria utilajului, dar si de o echipa de profesionisti disponibili sa te ajute.

Produsele noastre sunt moderne si super fiabile!
Un asemenea varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 622129 este prelucrat dintr-un material tratat termic si rezistent la exploatare, in cele mai intense zile de munca! Are un rol clasic, pe care il indeplineste cu eficienta: ajuta la brazdarea pamantului pentru insamantare, ajuta la sfaramarea bulgarilor si la afanare.

Alaturi de noi, toate lucrurile devin posibile!

Fiecare client care cumpara produsele noastre este atent asistat de catre noi, prin serviciul gratuit de consultanta! Acest concept s-a nascut din dorinta de a ne oferi suportul real, intrucat ajutorul nostru trebuie sa se concretizeze in rezultate si nu sa ramana la nivelul unor vorbe.

• Te rugam sa ne suni, indiferent ce problema vei avea, indiferent care este scopul tau! Suntem dispusi sa raspundem prompt solicitarilor tale!
• Te ajutam cu un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem gata sa intervenim cu reparatii de urgenta la fata locului, chiar si atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde, in mijlocul zilei de munca!

Acest varf reversibil plug Kuhn Huard 622129 este pe lista pieselor in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand vrei sa cumperi un varf reversibil plug Kuhn Huard 622129 apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site! Noi livram rapid produsul tau, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs! Insa il poti ridica si personal, direct din sediul nostru!

O idee excelenta ar fi sa apelezi la profesionisti cu experienta, intrucat montajul detine un grad mare de influenta asupra perioadei de functionare si a performantei piesei de schimb! Daca nu stii la cine sa apelezi, atunci vorbeste cu noi pentru cateva recomandari sigure!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,90 kg

Codul produsului: 0EPSYZQA-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura