Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Rabewerk 27011202

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Rabewerk 27011202
Cod produs
7VPGLW8E-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil plug Rabewerk 27011202 este o piesa de rezistenta a celor pentru prelucrarea solului, careia i se mai spune si element de uzura! Este excelent de bine cotata de catre muncitorii din toata tara si provine de pe teritoriul Germaniei, unde a fost fabricata cu meticulozitate!

Putem sa trecem cu vederea foarte multe aspecte si nereguli din campul muncii, insa nu putem sa ignoram faptul ca utilajele ar putea functiona mai bine, cu un minimum de efort. Daca vrei sa eviti neplacutele intreruperi de la munca, ce aduc o multime de pierderi financiare, de timp si energie, atunci poate ar fi bine sa ne cunoastem.
Suntem dispusi sa te ajutam, intrucat avem tot ce ne trebuie: depozitul nostru este o platforma tehnica foarte bine utilata!

Cumpara cu incredere! Agentii nostri iti pot oferi toate detaliile!
Un asemenea varf reversibil pentru plug Rabewerk 27011202 este prelucrat dintr-un material de inalta calitate, tratat termic de mai multe ori, pentru a-i spori rezistenta. Isi indeplineste cu succes clasicul rol pe care il are in prelucrarea pamantului la insamantare: ajuta la taierea brazdelor, la sfaramarea bulgarilor si la afanarea pamantului.

Sa nu uitam de serviciul nostru gratuit de consultanta!

Sa ceri o mana de ajutor ar putea fi cea mai inteleapta actiune atunci cand nu stii ce sa faci pentru a evita toate zilele pierdute de munca, din cauza defectiunilor. Consideratia noastra pentru timpul daruit unei industrii atat de grele este atat de mare, incat am creat serviciul nostru gratuit de consultanta.

• Suntem gata sa raspundem apelurilor tale, oricand si pentru orice problema!
• Atunci cand vrei sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, primesti asistenta noastra!
• Iti oferim recomandari, idei, directii si cele mai bune contacte pentru montaj, oriunde in tara!
• Intelegem situatiile de criza si ne deplasam la fata locului, pentru reparatii de urgenta, atunci cand esti imobilizat pe teren, indiferent in ce zona din tara!

Acest varf reversibil plug Rabewerk 27011202 merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie, ce se extinde pe o perioada de 12 luni pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand te-ai hotarat sa cumperi acest varf reversibil plug Rabewerk 27011202 nu-ti mai ramane decat sa ne suni, pentru a lasa toate etapele sa se desfasoare. Poti, la fel de usor, sa completezi cererea de pe site si te cautam noi!
Expediem rapid, oriunde in tara!
Stim ca iti doresti sa intri in posesia pieselor de schimb cat mai curand, asa ca ne grabim cu expedierea, oriunde ai fi, cu plata ramburs. Insa o idee excelenta ar fi sa ne vizitezi si la sediul nostru, prilej de a ne cunoaste si de a discuta despre intretinerea pieselor.

Este foarte ferma recomandarea noastra pentru montaj: apeleaza exclusiv la servicii calificate, in cadrul optim al unui atelier de specialitate! Un profesionist cu experienta te poate ajuta sa oferi un start potrivit in functionarea piesei de schimb! Astfel se extinde si sanatatea ei, dar se sporeste si performanta!

Specificatii tehnice:

Greutate: 1,49 kg
Tipuri:    MP-293

Codul produsului: 7VPGLW8E-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura