Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Rabewerk 27011201

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Rabewerk 27011201
Cod produs
3Z2VWNDB-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil plug Rabewerk 27011201 este un element indispensabil pentru prelucrarea solului, super bine cotat in categoria lui si foarte solicitat peste tot in tara! Produsul este fabricat in Germania, este permanent disponibil pe stocul nostru si poate fi livrat oriunde te-ai afla, in cel mai scurt timp!

Un depozit adevarat este unul in care clientul reuseste sa gaseasca tot ce ii trebuie pentru remedierea problemelor si sa ramana inspirat pentru urmatoarele actiuni. Ei bine, te invitam sa accesezi platforma noastra tehnica, iar angajatii nostri sunt oricand dispusi sa raspunda solicitarilor tale de orice fel!

Avem produse de top! In plus, ofertele noastre pot fi personalizate!
Un asemenea varf reversibil pentru plug Rabewerk 27011201 este o piesa prelucrata cu minutiozitate, dintr-un aliaj metalic caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire. Rolul lui este unul clasic: ajuta la prelucrarea solului, taie brazdele pamantului, ajuta la sfaramarea bulgarilor si la afanare.

Toate problemele se rezolva alaturi de noi!
Atunci cand cumperi de la noi ai toate sansele sa te alegi cu ceva mai mult decat piese de schimb! Intrucat depozitul nostru este un univers al produselor de ultima generatie, iar angajatii nostri sunt extrem de bine informati, ai putea sa iti cunosti mai bine utilajul!

• Te sfatuim sa ne apelezi, oricare ar fi situatia care te provoaca! Suntem disponibili pentru tine, raspundem prompt si te ajutam cu solutii favorabile!
• Facem o identificare corecta, pentru piese de schimb perfect compatibile cu utilajul pe care il conduci!
• Atunci cand vrei sa investesti pe termen lung, te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere!
• Avem recomandari dintre cele mai pertinente, sfaturi cu adevarat utile, contacte sigure pentru un montaj complet!
• Suntem pregatiti de orice situatie, chiar si de o defectiune mai grava, precum imobilizarea utilajului tau pe teren! In acest caz, avem disponibilitatea de a ne deplasa catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Poti sa achizitionezi fara griji acest varf reversibil plug Rabewerk 27011201 intrucat vine insotit si de certificatul sau de garantie, pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un varf reversibil plug Rabewerk 27011201 atunci apeleaza-ne sau depune cererea ta direct pe site. Facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs. Insa te asteptam si pe la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau!

Daca vrei sa fii sigur ca nu faci vreo greseala, cere cateva recomandari ale unor ateliere potrivite pentru tine! O piesa de schimb, oricare ar fi ea, are nevoie de un montaj optim, conform specificatiior producatorului, pe care, de obicei, le cunoaste numai un profesionist cu experienta! Nu are rost sa te supui riscurilor improvizand sau alegand servicii la intamplare.

Specificatii tehnice:

Greutate: 1,49 kg
Tipuri:    MP-293

Codul produsului: 3Z2VWNDB-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura