Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Vogel Noot PK801102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot PK801102
Cod produs
DST0GAXY-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil plug Vogel Noot PK801102 este o piesa de rezistenta din categoria celor pentru prelucrarea solului, careia i se mai spune si element de uzura! Produsul este fabricat in Germania si se afla permanent pe stocul nostru, asa incat completeaza colectia noastra de piese de schimb de inalta calitate!

O idee excelenta ar fi sa formulam cu claritate care sunt nevoile tale, iar ulterior sa respectam toti pasii corespunzatori pentru o intretinere favorabila, personalizata tipului de utilaj. Depozitul nostru este un univers tehnic unde poti gasi inspiratie, dar mai mult decat atat, aici gasesti oamenii potriviti, pregatiti sa raspunda intrebarilor tale si sa gaseasca o rezolvare.

Produse moderne, perfecte pentru investitii pe termen lung!
Un asemenea varf reversibil plug Vogel Noot PK801102 este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, ce a ajuns la maturitatea exploatarii dupa mai multe tratamente de imbunatatire. Are un rol cat se poate de clasic, pe care il indeplineste fara probleme: ajuta la brazdarea pamantului, la sfaramarea bulgarilor si la afanarea pamantului!

Agentii nostri te vor scoate din orice incurcatura!

Orice profesionist trebuie, inainte de toate, sa fie interesat de particularitatile utilajului tau, pentru a-ti oferi piese de schimb perfect compatibile! Sa nu uitam de serviciul nostru gratuit de consultanta, atat de util activitatii pe care o intreprinzi!

• Pretuim foarte mult felul in care se face identificarea pieselor de schimb de care ai nevoie!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau!
• Ne deplasam oriunde te-ai afla, daca esti imobilizat si ai  nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf reversibil plug Vogel Noot PK801102 este pe lista celor mai rezistente elemente pentru prelucrarea solului! Detine si un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest varf reversibil plug Vogel Noot PK801102 atunci apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site! Stim cat de mult te grabesti cu reparatiile, asa ca facem o expediere rapida a produsului tau, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Pe de alta parte, ar fi minunat sa ne vizitezi la depozit, pentru a ne cunoaste si a discuta despre intretinerea pieselor.

Oricare ar fi piesa de schimb despre care vorbim, montajul este primul si cel mai important pas pentru o intretinere pe termen lung. Asadar, ar fi momentul potrivit sa te orientezi catre un atelier de specialitate, unde poti gasi profesionisti cu experienta!
Daca nu stii incotro sa o apuci, atunci vorbeste cu noi si iti vom arata cateva variante sigure, oriunde te-ai afla.

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,31 kg

Codul produsului: DST0GAXY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura