Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Vogel Noot 56046 PK701301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot 56046 PK701301
Cod produs
DNGYJCVK-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Vogel Noot 56046 PK701301 este un element de uzura specific utilajelor agricole, extrem de comun si cu foarte multe aplicatii! Piesa este super bine cotata in categoria ei, fabricata intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie din Germania, iar acum, permanent gazduita pe rafturile noastre!
Depozitul nostru gazduieste echipamente foarte variate si selecte! In plus, angajatii nostri sunt dispusi sa raspunda prompt pentru a te ajuta sa rezolvi defectiunile!

Avem produse de top, rezistente si fiabile!
Un asemenea brazdar reversibil pentru plug Vogel Noot 56046 PK701301 este prelucrat dintr-un aliaj metalic foarte dur si rezistent la exploatare intensa! Indeplineste criteriile noastre de selectie, fiind o piesa de inalta calitate si ajuta la o functionare impecabila a plugului, atunci cand este momentul araturilor!
Rolul sau, pe care il indeplineste foarte eficient, este cat se poate de arhaic, caci taie brazdele pamantului, pentru insamantare, chiar si pe cele mai dificile terenuri!

Serviciu gratuit de consultanta pentru fiecare client!
Alaturi de noi beneficiezi de o experienta completa, primesti cele mai pertinente informatii despre ce ai putea face pentru dezvoltarea afacerii tale si pentru imbunatatirea conduitei de munca!
Clientii nostri primesc serviciul nostru gratuit de consultanta, un concept pe care l-am creat din dorinta de a oferi un ajutor concret, pentru rezultate pozitive!
• Apeleaza-ne pentru a ne face cunoscuta situatia care te provoaca! Raspundem prompt si ne pregatim sa actionam pentru tine!
• Ne intereseaza foarte mult felul in care se face identificarea pieselor necesare! Alaturi de noi primesti elemente 100% compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam oriunde in tara, daca esti imobilizat sau ai alte defectiuni grave! Venim pregatiti pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest brazdar reversibil Vogel Noot 56046 PK701301 este pe lista elementelor de uzura in care poti avea deplina incredere! Detine si un certificat de garantie care se extinde pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest brazdar reversibil Vogel Noot 56046 PK701301 tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site!
Ne grabim cu expedierea, exact asa cum si tu te grabesti cu reparatiile, si primesti produsul tau oriunde ai fi, cu plata la livrare.
Poti, la fel de usor, sa ridici personal coletul tau, direct din sediul nostru!

Suntem fermi in recomandarile noastre pentru montaj, intrucat experienta noastra indelungata pe domeniul tehnic ne-a facut sa cunoastem extrem de multe situatii! Cele mai neplacute defectiuni se datoreaza unui montaj gresit, intrucat, in acest fel, piesele se compromit imediat, desi d-abia a fost facuta investitia!
Opteaza pentru servicii de calitate, dar nu le alege la intamplare! Mergi pe o recomandare, pentru a te feri de serviciile indoielnice!

Specificatii tehnice:
Suruburi adecvate: 3 x 1801445KV
Tip: WSM 40

Codul produsului: DNGYJCVK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura