Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Vogel Noot PK701301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot PK701301
Cod produs
TV5Q3LEZ-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar pentru plug Vogel Noot PK701301 este o piesa etalon in categoria pieselor pentru prelucrarea solului si este indispensabila pentru plug, atunci cand vine vremea pentru insamantare!
Prelucrat intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, dintr-un aliaj metalic dur, rezista la exploatare intensa, in cele mai grele zile de munca!

Zilele intense de munca ar putea fi mai productive daca ti-ai achizitiona piese de schimb moderne, concepute sa reziste la exploatare intensa! Acceseaza depozitul nostru, aceasta platforma excelent echipata cu noi metode de remediu, pentru fiecare lucrator al pamantului ce-si doreste sa investeasca pe termen lung.

Depozitul nostru te inspira, indiferent de categoria utilajului pe care il conduci!
Un asemenea brazdar reversibil pentru plug Vogel Noot PK701301 provine din Germania si se regaseste permanent pe stocul nostru, gata de livrare in orice zona din tara. In general, produsele noastre trec printr-un filtru foarte drastic de selectie inainte de a fi gazduite: filtrul calitatii.
Este felul in care clientii nostri s-au obisnuit sa acceseze piese de schimb de inalta calitate! Facem eforturi pentru a detine piese moderne, un obicei de care nu ne vom dezice prea curand.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, ceva in plus pentru tine!
Daca ai cumparat de la noi, beneficiezi de consultanta gratuita! Mai exact, poti sa fii permanent in contact cu agentii nostri, iar ei vor fi permanent disponibili sa-ti raspunda, indiferent de situatie! Oricare ar fi defectiunea pe care trebuie sa o remediezi si oricare ar fi scopul tau, bazeaza-te pe suportul nostru.
• Facem o identificare corecta, iar tu vei intra in posesia unor piese de schimb perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te sustinem in orice moment, chiar si in situatii ingrijoratoare, precum imobilizarea utilajului tau pe teren. In aceasta situatie avem disponibilitatea de a ne deplasa catre tine, oriunde ai fi!
• Te ajutam cu recomandari si contacte sigure pentru un montaj optim!

Cumpara cu toata increderea acest brazdar pentru plug Vogel Noot PK701301 intrucat el vine insotit si de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un brazdar pentru plug Vogel Noot PK701301 atunci plaseaza comanda ta catre agenti, telefonic sau direct pe site-ul nostru. Facem o expediere rapida, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs!
Insa te asteptam si pe la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau, daca esti prin zona!

Montajul unei piese de schimb ar putea fi o adevarata aventura, daca cedezi tentatiei de a improviza ori daca apelezi la servicii la intamplare! Sau ar putea fi o poveste cu final fericit, daca respecti cateva indicatii simple. In principiu tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca esti asistat de profesionisti cu experienta, iar daca nu cunosti unul, vorbeste cu noi pentru recomandari! O piesa de schimb montata corect, promite o perioada de functionare mult mai extinsa si o performanta sporita.

Specificatii tehnice:
Suruburi adecvate: 3 x 1801445KV
Tip: WSM 40

Codul produsului: TV5Q3LEZ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura