Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kverneland 56034 073056

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kverneland 56034 073056
Cod produs
QM6EFK20-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Kverneland 56034 073056 este un element de uzura, super bine cotat intre piesele pentru prelucrarea solului, intens solicitat de catre muncitori, in toate zonele tarii!
Fabricat intr-unul dintre cele mai moderne ateliere tehnice ale Germaniei, este acum disponibil si pe stocul nostru, foarte usor de achizitionat, oriunde te-ai afla!
Judecand strict dupa cele cunoscute de-a lungul experientei noastre si intelegand nevoile de munca ale muncitorilor, am dezvoltat depozitul nostru, o platforma tehnica de ultima generatie! Acest univers al pieselor de schimb iti pune la dispozitie produse de inalta calitate, pentru toate categoriile de utilaje!

Iti oferim toate detaliile! Asteptam apelul tau!
Acest brazdar reversibil pentru plug Kverneland 56034 073056 este conceput sa reziste la exploatare intensa, prelucrat fiind dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic pentru performanta! Este indispensabil atunci cand este vremea araturilor, ajutand la o functionare impecabila a plugului! Taie brazdele pamantului, pentru insamantare si este super eficient, chiar si pe un teren dificil si incarcat!

Alaturi de noi iesi din orice incurcatura!
Experienta de munca in agricultura este presarata cu tot felul de evenimente si situatii limita, pe care le-am descoperit si noi, de-a lungul anilor, alaturi de clienti! Cunoastem indeaproape nevoile lor, asa ca am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta!
Acesta este modul in care ne atasam de problemele lor, fiind permanent in contact la parcurgerea tuturor pasilor, catre rezolvarea lor!
• Apeleaza-ne pentru orice problema si vom prelua cazul tau, gata sa actionam pentru solutionarea lui!
• Facem o identificare corecta, iar tu beneficiezi de piese 100% compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung, pentru evitarea intreruperilor obositoare de la munca!
• Atunci cand esti imobilizat pe teren, ne deplasam la fata locului, pentru reparatii de urgenta!
• Iti oferim recomandari si contacte sigure pentru montaj!

Acest brazdar reversibil Kverneland 56034 073056 merita atentia si increderea ta, fiind o investitie sigura pentru plug! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un brazdar reversibil Kverneland 56034 073056 atunci apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site! Venim catre tine, in cel mai scurt timp, oriunde te-ai afla!
Produsele noastre se platesc la livrare sau cand sunt ridicate personal, direct din sediul nostru!

Montajul poate avea o influenta remarcabila in functionarea piesei de schimb. In functie de cat de bine este efectuat, aceasta influenta poate fi pozitiva sau negativa! Daca vrei sa validezi investitia ta pe termen lung, atunci apeleaza la profesionisti cu experienta, in cadrul optim al unui atelier de specialitate.
O piesa de schimb montata corect promite o functionare fara probleme, pe o perioada indelungata, cat si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice:
Potrivit pentru trupita plug Nr. 12, 15, 19 si 20 / 16"
Suruburi adecvate:    4 x 1801434KV
Greutate: 4,99 kg

Codul produsului: QM6EFK20-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura