Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kverneland 063014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kverneland 063014
Cod produs
IHLQCP02-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar plug Kverneland 063014 este o piesa de schimb intens solicitata in toate zonele tarii si se regaseste permanent pe stocul nostru, ori de cate ori ai nevoie de ea.

Acceseaza depozitul nostru si cunoaste noi metode de remediu pentru utilajul pe care il conduci! Suntem orientati catre clientii nostri si avem tot interesul sa le intelegem, cu adevarat, nevoile. Este modalitatea prin care ne oferim suportul tehnic, intr-un domeniu atat de greu si putin preferat.

Avem piese de schimb de ultima generatie!
Unul dintre cele mai relevante criterii de selectie pentru noi este calitatea unei piese de schimb! Acest brazdar reversibil pentru plug Kverneland 063014 este prelucrat dintr-un aliaj metalic imbunatatit prin diverse tratamente, pentru o rezistenta mai mare la exploatare indelungata!
Provine din cadrul unui atelier de creatie tehnica din Germania si poate fi livrat foarte usor, oriunde in tara!

Te ajutam sa iesi din orice situatie!
Inca de la primul apel avem grija sa intelegem care este problema ta si sa gasim solutii favorabile, cu adevarat folositoare pe termen lung. Disponibilitatea si promptitudinea sunt niste criterii indispensabile in colaborarea cu noi, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
• Apeleaza-ne cu indrazneala! Vei obtine informatii pretioase si vei putea sa-ti imbunatatesti rutina de munca, economisind mai mult!
• Te ajutam cu o identificare corecta a pieselor de care ai nevoie!
• Te ajutam sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand ai defectiuni de remediat si preferi sa fii asistat la fata locului, suntem dispusi sa venim catre tine, oriunde te-ai afla! Atunci cand esti imobilizat pe teren, te intampinam cu reparatii de urgenta la fata locului, pentru a te scoate din neplacuta situatie!

Acest brazdar plug Kverneland 063014 este o piesa in care poti avea incredere deplina, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi acest brazdar plug Kverneland 063014 daca ne apelezi telefonic sau daca depui o cerere direct pe site-ul nostru. Facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs! Sau poti ridica personal coletul, direct din sediul nostru!

Singurul in masura sa efectueze un montaj corespunzator este un mecanic cu experienta pe acest segment. Te rugam sa rezisti tentatiei de a improviza, eventual, uita complet de aceasta posibilitate, intrucat exista sanse foarte mari sa-ti compromiti piesa de schimb, in cel mai neplacut mod.
Ofera un mediu optim de functionare noului element si astfel vei beneficia de el mai multa vreme si la o capacitate mult mai sporita.

Specificatii tehnice:
Suruburi cu piulite incluse: 4 x 1801234KV
Potrivit pentru trupita plug: Nr. 1, 2, 3, 4 si 5 / 14”

Codul produsului: IHLQCP02-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura