Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Kverneland 56034 053090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kverneland 56034 053090
Cod produs
EXRPDZ7J-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil plug Kverneland 56034 053090 este o creatie tehnica pentru zile intense de munca, super bine cotata in categoria produselor pentru prelucrarea pamantului! Fabricat intr-un atelier tehnic de top de pe teritoriul Germaniei, se gaseste acum si pe stocul nostru, permanent disponibil si foarte usor de achizitionat!

Depozitul nostru este o sursa inepuizabila de inspiratie, indiferent care este scopul tau, indiferent de categoria utilajului sau de tipul defectiunilor pe care vrei sa le remediezi. In plus, angajatii nostri sunt oricand dispusi sa raspunda solicitarilor tale si sa actioneze rapid, pentru o ingrijire personalizata!

Avem piese de schimb originale! Apeleaza-ne pentru detalii!
Acest varf reversibil pentru plug Kverneland 56034 053090 se prelucreaza de catre cei mai buni ingineri din lume, dintr-un aliaj metalic foarte dur, rezistent la exploatare intensa!
Joaca un rol indispensabil in functionarea plugului, atunci cand este vremea pentru arat: taie brazdele pamantului si afaneaza prin faramitare, pregatindu-l pentru insamantare!

Avem o solutie optima pentru fiecare situatie!

Nu numai ca oferim piese de top, moderne si foarte fiabile, insa avem ceva in plus pentru fiecare client: serviciul nostru gratuit de consultanta!

Conceptul acesta a fost creat din pasiune pentru domeniul tehnic si din satisfactia de a vedea cum eforturile noastre genereaza multumirea clientilor! Clientii nostri ne realeg pentru serviciile pe care le oferim si pentru atasamentul temeinic fata de nevoile lor, pe care le satisfacem!

• Apeleaza-ne atunci cand esti provocat de o situatie! Raspundem prompt si preluam cazul tau!
• Facem o identificare perfect compatibila utilajului tau!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam pe teren, pentru reparatii de urgenta la fata locului, chiar si atunci cand esti imobilizat, cine stie pe unde!

Cumperi fara nicio grija acest varf reversibil plug Kverneland 56034 053090 - un element de uzura extrem de rezistent pe termen lung!
Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Vorbeste cu noi pentru comanda sau depune o cerere pe site! Acest varf reversibil plug Kverneland 56034 053090 se livreaza rapid, asa cum si tu te grabesti pentru reparatiile utilajului!
Primesti produsul oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona!

Cel mai corect ar fi sa nu te pripesti sa alegi servicii tehnice la intamplare, intrucat ele se pot dovedi a fi indoielnice!
De asemenea, uita complet de improvizatii, caci te supun unor riscuri majore, iar investitiile se pot pierde in cel mai scurt timp! Daca ai nevoie de cateva recomandari, nu ezita sa ni le ceri!
Nu uita ca o piesa de schimb montata corect iti asigura o functionare fara probleme, pe o perioada mult mai indelungata si la o capacitate mult mai sporita!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,31 kg

Codul produsului: EXRPDZ7J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura