Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Kverneland 053090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kverneland 053090
Cod produs
ZCBJSL7P-A
Out Of stock
Descriere
Munca ta poate sa fie si mai productiva cu acest varf reversibil plug Kverneland 053090 - un element super bine cotat intre cele de prelucrare ale pamantului. Produsul este fabricat in Germania si disponibil chiar acum pe stoc, gata de livrare in orice zona din tara!
Depozitul nostru este un loc cu atat mai bun cu cat vei gasi acolo o echipa de tineri pregatiti sa raspunda solicitarilor tale, cu cele mai favorabile variante de remediu! Interesul nostru este sa-ti intelegem pe deplin nevoile, iar suportul nostru tehnic sa fie unul concret, pentru o investitie de durata!

Produsele noastre poarta timbrul calitatii!
Originale si prelucrate cu responsabilitate, produsele pe care le gazduim au trecut printr-un filtru drastic inainte de a fi selectate! Acest varf reversibil pentru plug Kverneland 053090 este conceput sa reziste la zile intense de munca, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic pentru performanta! Rolul lui este esential pentru insamantarea pamantului: ajuta la taierea brazdelor, la sfaramarea bulgarilor si la afanarea solului!

Ne implicam imediat ce ne ceri ajutorul! Trebuie doar sa ne apelezi!

Am invatat ca o zi de munca pierduta aduce nenumarate pagube. Economiseste timp, bani si energie prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Acest concept are rolul de a clarifica toate detaliile referitoare la piese si de a le starni clientilor curiozitatea pentru ingrijirea corespunzatoare a utilajelor!

• Pretuim foarte mult felul in care este facuta o identificare! Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu utilajul pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al modelului tau!
• Atunci cand treci prin situatii ingrijoratoare, precum imobilizarea utilajului pe teren, suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf reversibil plug Kverneland 053090 este pe lista pieselor in care poti avea deplina incredere, intrucat se livreaza alaturi de un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest varf reversibil plug Kverneland 053090 apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site! Respectam dorinta ta si facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.

Insa o idee excelenta ar fi sa ne vizitezi si la sediul nostru, prilej cu care vom face cunostinta si vom discuta despre intretinerea pieselor.

Nu-i asa ca preferi sa eviti zilele pierdute de munca si sa economisesti mai mult?
Daca vrei sa eviti riscurile de a-ti compromite piesa din cauza greselilor, atunci ai grija la efectuarea montajului! Ai nevoie de un profesionist cu experienta, iar daca nu cunosti unul, te putem ajuta noi cu o recomandare sigura, oriunde in tara!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,31 kg

Codul produsului: ZCBJSL7P-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura