Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 622128

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Huard 622128
Cod produs
XDCVP1NA-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil plug Kuhn Huard 622128 este o piesa etalon intre cele pentru prelucrarea pamantului, fabricata pe teritoriul Germaniei si disponibila permanent la noi in depozit.
In vreme ce toti muncitorii se caznesc sa remedieze defectiunile utilajelor si suporta nenumarate intreruperi neplacute de la munca, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Este un ajutor real pentru fiecare lucrator al pamantului, ce primeste o incurajare si caruia i se arata care sunt pasii corecti de urmat pentru a-si creste eficienta!

Avem piese de schimb si consumabile de ultima generatie!
Un asemenea varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 622128 este prelucrat dintr-un material rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente termice. Are un rol foarte greu, de altfel foarte clasic, pe care il indeplineste eficient: ajuta la brazdarea pamantului la insamantare, ajuta la sfaramarea bulgarilor si la afanare.

Iti oferim mai mult decat piese de schimb!

Serviciul nostru gratuit de consultanta face diferenta! Este cu adevarat folositor sa intri in posesia unor piese de calitate, insa faptul ca agentii nostri iti vor arata exact si ce sa faci cu ele va face din investitia ta una pe termen lung!

• Raspundem cu promptitudine solicitarilor tale, oricare ar fi situatia!
• Te ajutam cu o identificare clara a piesei de schimb. Ai nevoie de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam cu reparatii de urgenta la fata locului, atunci cand treci prin defectiuni mai grave, precum imobilizarea utilajului tau!

Acest varf reversibil plug Kuhn Huard 622128 merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti hotarat sa cumperi un varf reversibil plug Kuhn Huard 622128 apeleaza agentii nostri sau completeaza cererea de pe site! Vei vedea ca ne grabim cu expedierea, oriunde ai fi, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau!

Monteaza cu responsabilitate, indiferent care este piesa de schimb! Montajul este la fel de important, intrucat poate sa influenteze cel mai mult perioada de functionare si performanta ei. Apeleaza exclusiv la profesionisti cu experienta, intrucat o greseala cat de mica la montaj poate sa compromita piesa de schimb in cel mai scurt timp!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,90 kg

Codul produsului: XDCVP1NA-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura