Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Vogel Noot PK801101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot PK801101
Cod produs
EV168OML-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu acest varf reversibil plug Vogel Noot PK801101 - un etalon intre piesele pentru prelucrarea solului, fabricat pe teritoriul Germaniei! Produsul este disponibil pe stocul nostru in permanenta, astfel fiind foarte usor de livrat, oricand ai avea nevoie de el, in orice zona din tara!

Sa activezi in domeniul agriculturii este, de multe ori, o demonstratie de rezistenta, avand in vedere nenumaratele episoade in care zilele de munca se intrerup din cauza defectiunilor. Daca iti doresti sa uiti de aceste neplacute episoade, ei bine, da, este posibil! Cu cateva imbunatatiri in conduita de munca si respectand indicatiile agentilor nostri, poti ajunge la rezultate foarte bune!

Avem piese de schimb si consumabile de ultima generatie!

Un asemenea varf reversibil pentru plug Vogel Noot PK801101 este prelucrat sa reziste celor mai intense zile de munca! Conceput dintr-un metal de inalta calitate, imbunatatit printr-un ansamblu de metode moderne, isi indeplineste rolul cu eficienta!

• Ajuta la brazdarea pamantului
• Ajuta la sfaramarea bulgarilor
• Ajuta la afanarea solului

Ne implicam in rezolvarea problemelor tale!

Inca nu stim care sunt asteptarile tale, dar exista sanse ca ele sa fie intrecute, datorita serviciului nostru gratuit de consultanta! Cu alte cuvinte, ne oferim timpul, experienta si toate invataturile, pentru a-ti fi de folos scopului tau! Agentii nostri sunt pregatiti sa primeasca solicitari si au aptitudini potrivite in acest sens!

• Vrem sa fim siguri ca primesti o identificare corecta a pieselor de care ai nevoie!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului pe care il conduci!
• Suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, chiar si atunci cand ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf reversibil plug Vogel Noot PK801101 este o piesa in care poti avea deplina incredere! Se livreaza impreuna cu un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi un varf reversibil plug Vogel Noot PK801101 atunci asteptam apelul tau telefonic sau completeaza cererea de pe site. Respectam nevoia ta de a remedia urgent defectiunea, asa ca livram rapid, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Poti, la fel de usor, sa ridici si personal coletul tau, direct din sediul nostru.

Nu-i asa ca iti doresti ca investitia ta sa se valideze pe termen lung?
Ei bine, ai toate sansele sa te bucuri de noua ta achizitie, daca ai grija ca montajul sa se efectueze corespunzator. Pentru astal, iti recomandam cu fermitate sa apelezi la profesionisti cu experienta, in cadrul optim al unui atelier de specialitate!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,31 kg

Codul produsului: EV168OML-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura