Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 580886

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Guard 580886
Cod produs
OMD05IPR-A
Out Of stock
Descriere
Ai ales sa activezi intr-o industrie grea si sa conduci utilaje agricole, pentru a-ti usura munca de teren. Dezvoltarea tehnica si tehnologica din ultimii ani a adus o serie de imbunatatiri consistente pieselor agricole, pentru mai multa rezistenta pe termen lung!

Din respect pentru timpul tau si daruirea intr-o lume a productiei, ne dorim sa te ajutam sa intri in posesia celor mai bune astfel de elemente.
Hai sa facem cunostinta cu acest brazdar pentru plug Kuhn Guard 580886 - o piesa de schimb super bine cotata in categoria celor de prelucrare a solului. Piesa provine dintr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, din Germania, si se regaseste chiar acum pe stocul nostru! Completeaza un lot complex de piese cu specific agricol si poate fi livrata in orice zona din tara, in cel mai scurt timp.

Ai incredere in produsele si serviciile noastre!
Un asemenea brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 580886 este prelucrat dintr-un material foarte dur, tratat termic pentru performanta. Taie brazdele pamantului atunci cand este vremea pentru insamantare si isi indeplineste rolul cu eficienta, chiar si pe un teren dificil, pietros sau incarcat cu radacini.

Clientii nostri beneficiaza de serviciul gratuit de consultanta!
Cu fiecare apel pe care il primim, cunoastem un nou client, cu nevoile lui. Agentii nostri raspund cu promptitudine si cauta solutii favorabile pentru fiecare caz, intr-un mod personalizat! Pentru ca fiecare utilaj se ingrijeste intr-un mod specific, pentru ca fiecare client poate avea un scop diferit, dar si pentru ca depozitul nostru dispune de nenumarate variante de remediu.
• Facem o identificare corecta si, astfel, vei putea alege piese de schimb perfect compatibile cu utilajul pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Iti oferim mai multe variante pentru un montaj optim, oriunde te-ai afla!
• Suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, in orice zona din tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Poti sa cumperi cu incredere acest brazdar pentru plug Kuhn Guard 580886 intrucat este insotit si de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti hotarat sa cumperi acest brazdar pentru plug Kuhn Guard 580886 apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site. Noi ne grabim cu expedierea, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Primesti produsul oriunde in tara, cu plata la livrare, sau il poti ridica direct din sediul nostru, daca esti prin zona.

Sa oferim montajului atentia de drept, caci este extrem de important pentru intretinerea pieselor de schimb, pe termen lung. Mai mult, este primul pas in acest sens, avand o influenta extrem de mare in perioada de functionare si in performanta elementelor! In acest sens, apeleaza din prima la profesionisti cu experienta, evitand serviciile indoielnice alese la intamplare! Evita pe cat posibil improvizatiile si cere recomandari atunci cand nu stii incotro sa o apuci!
Atentie la suruburi! Suruburile nu se strang cu o unealta cu aer comprimat, intrucat aceasta poate sa lase fisuri pe partea de uzura.

Specificatii tehnice:
Potrivit pentru trupita plug: C, N, P, V
Greutate: 7,54 kg

Codul produsului: OMD05IPR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura