Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar pentru plug Lemken B30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken B30
Cod produs
C5M9UWKL-A
Out Of stock
Descriere
Agricultura este o ramura a economiei despre care am putea sa discutam la nesfarsit. S-a dezvoltat extrem de mult, mai ales dupa evolutia metalurgiei, intrucat primele unelte pentru plug au fost, totusi, confectionate din lemn.
Chiar si in zilele noastre se produc nenumarate transformari ale accesoriilor de acest tip, asadar avem de a face cu piese de schimb de ultima generatie, concepute pentru a-ti fi de folos in rutina zilnica!
Acest brazdar plug Lemken B30 este un element extrem de uzual, solicitat de catre muncitori din toata tara! Este prelucrat in Germania si se regaseste permanent in depozitul nostru, pentru a putea fi achizitionat cat mai usor!

Vorbeste cu agentii nostri si vei putea sa descoperi piesele preferate!
Un asemenea brazdar pentru plug Lemken B30 este prelucrat dintr-un metal de inalta calitate si rezista la exploatare intensa, in cele mai grele zile de munca! Indeplineste un rol esential, ajutand la taierea pamantului, atunci cand se face insamantarea.

Cumperi de la noi si primesti ceva in plus!
Fiecare client care apeleaza la depozitul nostru este asistat gratuit de catre agentii nostri, pe tot procesul in care se face identificarea piesei si achizitia. Insa nu ne oprim aici. Serviciul nostru gratuit de consultanta inseamna sa colaborezi cu noi, in vederea imbunatatirii conduitei tale de munca.
Astfel vei putea sa-ti asumi cativa pasi simpli de intretinere eficienta, ce te vor ajuta pe termen lung si te vor face sa uiti de neplacutele intreruperi. Cunoastem foarte bine consecintele defectiunilor pentru care trebuie sa sacrifici timp, bani si energie. Iti punem, insa, la dispozitie, o echipa de tineri gata sa-ti ofere timpul lor, toate cunostintele si experienta, pentru a-ti rezolva problemele!
• Te ajutam sa faci o identificare perfect compatibila pentru utilajul pe care il conduci!
• Te sfatuim in privinta montajului!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam atunci cand treci prin cele mai neplacute momente, precum imobilizarea utilajului tau pe teren! Cu alte cuvinte, ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta, la fata locului!

Cumpara cu incredere acest brazdar plug Lemken B30 intrucat este insotit si de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi un brazdar plug Lemken B30 atunci suna agentii nostri sau completeaza cererea de pe site. Expediem produsul tau in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare! Sau il ridici personal de la sediul nostru!

Montajul este primul lucru de care trebuie sa te ingrijesti, atunci cand iti propui sa beneficiezi de piesa de schimb o perioada cat mai indelungata! Este, de fapt, procedeul prin care debutezi cu o intretinere eficienta pe termen lung! In acest sens, evita improvizatiile si serviciile indoielnice alese la intamplare, caci ai nevoie de o lucrare facuta cu precizie si stiinta, in cadrul optim al unui atelier de specialitate.

Specificatii tehnice:
Lungime: 449
Latime: 150
Grosime: 11
Greutate: 4,56 kg

Codul produsului: C5M9UWKL-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura