Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar pentru plug Lemken B25H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken B25H
Cod produs
C0K3B1QW-A
Out Of stock
Descriere
Evolutia uneltelor de arat tine pasul cu evolutia tuturor celorlalte tehnologii din industria tehnica! Depozitul nostru este locul in care gasesti piese de schimb si consumabile pentru toate tipurile de utilaje agricole si te poate inspira de fiecare data cand ai defectiuni de remediat!
Tinand cont de rolul pe care il are acest brazdar plug Lemken B25H si cat de uzual poate fi el, ne straduim sa il regasesti permanent pe stocul nostru! Astfel ai putea intra in posesia lui mult mai repede, oriunde te-ai afla!

Apeleaza agentii nostri pentru a primi toate detaliile despre piese!
Un asemenea brazdar pentru plug Lemken B25H este prelucrat intr-un atelier tehnic de ultima generatie din Germania si este conceput sa reziste la exploatare intensa! Are un rol cat se poate de clasic, acela de a taia pamantul atunci cand se fac araturile pentru insamantare.

Consultanta gratis, pentru fiecare client!
Daca alegi sa cumperi de la noi, atunci esti fericitul beneficiar al serviciului nostru gratuit de consultanta! Cu toate resursele de care dispunem si cu un minimum de ajutor din partea ta, putem sa gasim cele mai bune variante pentru tine!
Piesele de schimb trebuie sa fie concepute special pentru tipul utilajului pe care il conduci! De asemenea, prin colaborarea cu agentii nostri, vei reusi sa-ti imbunatatesti rutina zilnica de munca si sa iti cresti eficienta.
• Facem o identificare corecta, perfect compatibila cu utilajul tau, in cel mai scurt timp!
• Te ajutam cu informatii, recomandari si chiar contacte sigure pentru un montaj optim!
• Te incurajam si te sustinem atunci cand vrei sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam atunci cand esti in dificultate, in situatii precum imobilizarea utilajului pe teren! Ne deplasam la fata locului, pentru reparatii de urgenta, oriunde te-ai afla!

Cumpara cu incredere acest brazdar plug Lemken B25H intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un brazdar plug Lemken B25H atunci apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul firmei. Ne grabim cu expedierea produsului! Il primesti in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il ridici personal din sediul nostru!

Ai grija la montaj, intrucat ar fi momentul sa apelezi la un profesionist cu experienta, fara sa cedezi tentatiei de a improviza! De asemenea, fereste-te de serviciile indoielnice, alese la intamplare, intrucat ai avea nevoie de o recomandare.
O piesa de schimb montata corect isi extinde perioada de functionare si isi sporeste eficienta, asadar cere o recomandare daca nu stii incotro sa o apuci!

Specificatii tehnice:
Lungime: 449
Latime: 150
Grosime: 11
Greutate: 4,56 kg

Codul produsului: C0K3B1QW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura