Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar pentru plug Lemken B25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken B25
Cod produs
DX5JPOW7-A
Out Of stock
Descriere
Este adevarat ca agricultura este o indeletnicire straveche, ce s-a dezvoltat in mod firesc si continua sa o mai faca! Utilajele sunt astazi nadejdea pamantului, intrucat compenseaza, prin puterea lor, o lipsa evidenta a fortei de munca.
Acest brazdar plug Lemken B25 este elementul indispensabil plugurilor, atunci cand vine vremea de brazdare a pamantului pentru insamantare.

Avem piese de schimb moderne, fiabile pentru toate utilajele agricole!
Acest brazdar pentru plug Lemken B25 este un produs de origine germana si este prelucrat intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie. Fabricat dintr-un metal extrem de rezistent la presiune, promite sa reziste celor mai intense zile de munca, fiind una dintre cele mai bune investitii pentru plugul tau. Rolul sau este cat se poate de arhaic: taie brazdele pamantului!

Vom gasi impreuna piesa de schimb perfect compatibila!
Depozitul nostru este un univers tehnic dotat cu piese de schimb si consumabile pentru toate categoriile de utilaje. Insa angajatii nostri sunt cei ce fac din acest loc un mediu propice pentru tine, intrucat sunt gata sa intervina, oricare ar fi solicitarea ta.
• Te sfatuim sa ne apelezi in orice moment, intrucat vor raspunde cu promptitudine si vom fi gata sa preluam cazul tau. Facem o identificare corecta, pentru ca tu sa iei o decizie pe masura nevoilor tale.
• Te ajutam sa apelezi la un atelier de specialitate de incredere, pentru un montaj optim!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, datorita caruia vei uita de neplacutele si paguboasele intreruperi de la munca!
• Atunci cand ai nevoie de reparatii la fata locului, suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla, oricare ar fi defectiunea! Chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren, noi venim catre tine pentru a te scoate din impas!

Poti sa achizitionezi cu toata increderea acest brazdar plug Lemken B25 intrucat este insotit de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Acest brazdar plug Lemken B25 poate fi achizitionat foarte usor, printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri. Sau poti completa cererea de pe site. Noi prelucram degraba datele tale, pentru o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.

Montajul este primul si cel mai important pas catre o intretinere eficienta, pe termen lung, a pieselor de schimb, oricare ar fi ele. Din acest motiv, trebuie sa alegi cu responsabilitate un atelier de specialitate, unde vei gasi profesionisti cu experienta!

Specificatii tehnice:
Lungime: 449
Latime: 150
Grosime: 11
Greutate: 4,56 kg

Codul produsului: DX5JPOW7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura