Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar pentru plug Lemken B20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken B20
Cod produs
ZSWHVUGR-A
Out Of stock
Descriere
Lucrator al pamantului si muncitor ce ti-ai daruit tot timpul industriei agricole, in toate formele sale, hai sa cunoasti mai bine depozitul nostru, o platforma tehnica extrem de bine dotata!

Avem un nou lot de produse agricole, extrem de mult solicitate in toate zonele tarii! Asa ne dam pe brazda, caci drumul cel mai corect este cel al unui depozit modern unde se gasesc oamenii potriviti, gata sa intervina pentru tine.
Acest brazdar plug Lemken B20 este partea cea mai importanta si mai folositoare a plugului, montat pe barna, sub cormana.

Avem produse perfect compatibile utilajelor agricole!
Un asemenea brazdar pentru plug Lemken B20 este prelucrat dintr-un fier extrem de dur, gata sa reziste celor mai intense zile de munca. Pare sa fie o investitie pe termen lung, indeplinind un rol extrem de important in munca de teren! Un accesoriu indispensabil pentru arat, fiabil pe mai multe categorii de pluguri, care taie brazdele pamantului cu fiecare drum al tractorului.

Clientii nostri primesc mai mult decat piese de schimb!
Din pasiune pentru dezvoltarea tehnica si tehnologica, suntem interesati de studiul uneltelor agricole si deja cunoastem nenumarate modele si aplicatiile lor. Pentru a-ti fi folositoare in activitatea pe care o intreprinzi, te ajutam cu o identificare corecta si iti oferim serviciul nostru gratuit de consultanta! Alaturi de noi vei lua cele mai bune decizii: piese de schimb perfect compatibile cu utilajul pe care il conduci!
• Incepem cu identificarea piesei si continuam cu recomandarile noastre pentru un montaj optim! Avem o multime de recomandari sigure pentru tine si contactele celor mai buni tehnicieni, oriunde te-ai afla!
• Te ajutam atunci cand iti doresti sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung, al utilajului agricol!
• Suntem gata sa intervenim chiar si in cele mai neplacute situatii, precum imobilizarea utilajului pe teren, in mijlocul unei zile de munca. Avem disponibilitatea sa ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla si sa actionam cu reparatii de urgenta la fata locului!

Acest brazdar plug Lemken B20 merita toata increderea si atentia ta, intrucat detine si un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa gasesti si sa intri in posesia acestui brazdar plug Lemken B20 daca ne apelezi telefonic sau daca depui o cerere direct pe site-ul firmei noastre. Ne grabim cu expedierea produsului, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Livram rapid, oriunde in tara!
Primesti produsul oriunde te-ai afla, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, daca esti dispus sa ridici personal coletul tau! Cu aceasta ocazie putem sa discutam despre intretinerea pieselor tale!

Montajul este cel putin la fel de important ca piesa de schimb! Are cea mai mare putere de influenta asupra perioadei de functionare, dar si a performantei. Iti putem oferi cateva coordonate sigure pentru un atelier de specialitate, asa ca nu ezita sa ne cauti pentru recomandari! Asigura-te ca esti asistat de un profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice:
Lungime: 449
Latime: 150
Grosime: 11
Greutate: 4,56 kg

Codul produsului: ZSWHVUGR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura