Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar cu cioc Lemken 3333813

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 3333813
Cod produs
OUBR6FWP-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un loc potrivit pentru lucratorii pamantului, in cadrul caruia vei regasi tot ce iti trebuie pentru remedierea utilajului pe care il conduci. In plus, agentii nostri sunt temeinic in contact cu tine si dispusi sa cunoasca in detaliu fiecare nevoie!
Hai sa facem cunostinta cu acest brazdar Lemken 3333813 - o piesa de rezistenta pentru plug, extrem de uzuala si cu nenumarate solicitari in toata tara!

Avem piese de schimb si consumabile pentru toate categoriile de utilaje!
Vei vedea ca rafturile noastre gazduiesc piese de schimb de inalta calitate, alese cu grija, pe principiul calitatii! Este un obicei la care nu renuntam, intrucat clientii nostri s-au obisnuit sa investeasca pe termen lung!
Acest brazdar cu cioc Lemken 3333813 este fabricat in Germania, alaturi de ingineri pregatiti si responsabili. Este prelucrat sa reziste la exploatare intensa, dintr-un metal extrem de rezistent la tensiune, indeplinindu-si cu eficienta rolul de brazdare a fasiilor de pamant, pentru insamantare.

Apeleaza agentii nostri pentru ajutor!
Clientii care apeleaza la noi primesc, de asemenea, si serviciul nostru gratuit de consultanta! Asta presupune o implicare in plus din partea angajatilor nostri, ce-si ofera timpul, invataturile si toata experienta pentru a-ti fi folositoare in activitatea de productie!
• Nu ezita sa ne apelezi pentru orice nevoie, intrucat suntem dispusi sa raspundem cu promptitudine si sa-ti gasim o solutie favorabila!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Iti oferim idei bune pentru un montaj optim si iti punem la dispozitie contactele noastre sigure!
• Suntem gata sa te asistam tehnic la fata locului, chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren cine stie pe unde, in mijlocul zilei de munca! Atunci cand treci prin dificultati, ne deplasam catre tine, pentru reparatii de urgenta!

Acest brazdar Lemken 3333813 poate fi cumparat cu incredere deplina! Detine si un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti achizitiona acest brazdar Lemken 3333813 printr-un simplu apel telefonic catre agenti sau poti depune o cerere direct pe site-ul firmei.
Facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau poti sa ridici coletul direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Este momentul sa ai grija la cine apelezi pentru montaj, intrucat acesta este primul si cel mai insemnat pas catre o intretinere eficienta, pe termen lung! Asa cum bine stii, fiecare piesa de schimb trebuie sa functioneze intr-un mediu specific, asadar, modalitatea prin care este ea implementata o poate ajuta sa isi extinda perioada de functionare. Sau, dimpotriva, o poate compromite definitiv. Apeleaza la servicii calificate, iar daca nu stii incotro sa te duci, cere cateva recomandari!

Specificatii tehnice:
Latura A: 510 mm
Latura B: 150 mm
Latura C: 300 mm
Grosime: 14/16
Distanta intre axe: 135 mm

Codul produsului: OUBR6FWP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura