Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar cu cioc Lemken M24SR 3333812

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken M24SR
Cod produs
YG124MRV-A
Out Of stock
Descriere
Munca pamantului este o indeletnicire arhaica, insa uneltele de lucru ale muncitorilor s-au imbunatatit extrem de mult in ultimii ani, venind in intampinare cu un suport mai consistent.
Depozitul nostru gazduieste echipamente pentru toate tipurile de utilaje, iar piesele de schimb pentru utilajele agricole primesc solicitari numeroase din toate zonele tarii!
Acest brazdar cu cioc Lemken 3333812 este un produs de inalta calitate, ce provine dintr-o fabrica de ultima generatie din Germania. Atat de fiabil si extrem de uzual, ne straduim sa il gazduim permanent pe rafturile noastre, asa ca este extrem de usor de achizitionat.

Avem mii de piese! Depozitul nostru te poate inspira in orice situatie!
Piesele noastre de schimb au trecut printr-un filtru drastic de selectie inainte de a le primi pe stoc. Calitatea lor este indiscutabila, iar clientii nostri s-au obisnuit sa investeasca, astfel, pe termen lung! Acest brazdar cu cioc Lemken M24SR 3333812 este prelucrat dintr-un metal foarte dur, rezistent la tensiuni si lovituri. Este conceput pentru a fi exploatat intens, in fiecare zi de munca!

Sa nu uitam de serviciul nostru gratuit de consultata!
Am preferat sa-i ajutam pe clienti sa se simta temeinic asistati tehnic, intrucat utilajele lor pot functiona la capacitate maxima, cu un minimum de grija pentru intretinerea lor. Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi, intrucat agentii nostri raspund prompt si sunt gata sa intervina in cazul tau.
• Te sfatuim sa nu eziti sa ne cauti, intrucat aceasta este modalitatea prin care vei intra in posesia celor mai pretioase informatii! Ti-ai putea cunoaste mai bine utilajul si vei putea invata cativa pasi esentiali in intretinerea lui personalizata, pe termen lung!
• Facem o identificare perfecta pentru utilajul tau, asa incat vei putea sa beneficiezi de piese de schimb compatibile!
• Te ajutam cu sfaturi si contacte sigure pentru un montaj optim!
• Atunci cand esti blocat cu utilajul tau pe teren, in mijlocul unei zile de munca, nu-ti pierde increderea, intrucat exista solutii simple de remediu, indiferent de situatie. Suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, pentru interventii de urgenta, la fata locului

Acest brazdar cu cioc Lemken 3333812 merita toata increderea si atentia ta, intrucat este insotit de un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa cumperi un brazdar cu cioc Lemken 3333812 daca ne apelezi telefonic sau poti sa completezi cererea de pe site! Din respect pentru timpul tau, ne grabim cu expedierea, oriunde ai fi!
Produsele noastre se livreaza in 24 de ore si se platesc ramburs, insa pot fi ridicate si personal, din cadrul sediului nostru.

Fereste-te de serviciile indoielnice alese la intamplare si cere cateva recomandari sigure. Agentii nostri au o multime de variante, asa ca o veti gasi impreuna pe cea mai favorabila tie, indiferent de zona.
De asemenea, evita improvizatiile si ai incredere exclusiv in profesionisti cu experienta! Ofera piesei de schimb un mediu propice de functionare si vei obtine o perioada mai extinsa de functionare a ei!

Specificatii tehnice:
Latura A: 510 mm
Latura B: 150 mm
Latura C: 300 mm
Grosime: 14/16
Distanta intre axe: 135 mm

Codul produsului: YG124MRV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura