Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar pentru plug Lemken 3352131

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SB45DL
Cod produs
PA7TF61I-A
Out Of stock
Descriere
Usureaza-ti munca, imbunatateste-ti conduita zilnica si bazeaza-te pe noile tehnologii in materie de piese de schimb pentru utilajele agricole! Depozitul nostru este un univers tehnic care gazduieste elemente de ultima generatie si te poate inspira, indiferent care sunt nevoile tale! Alaturi de agentii nostri poti sa descoperi metode favorabile de remediu si sa iesi din orice incurcatura! Acest brazdar plug Lemken 3352131 este o piesa extrem de uzuala, fiabila si rezistenta, pe care o regasesti permanent pe stoc!

Acceseaza depozitul nostru si vei rezolva orice defectiune!
Acest brazdar pentru plug Lemken 3352131 este prelucrat cu grija de catre ingineri responsabili si este facut sa reziste la exploatare intensa! Aceasta unealta agricola extrem de obisnuita pentru agricultori este fabricata intr-una dintre cele mai performante fabrici din Germania, iar acum este usor accesibila, aflandu-se in depozitul nostru. Rolul ei este sa taie brazdele pamantului, atunci cand este timpul insamantarii.

Primesti consultanta gratis!
Clientii nostri primesc ceva mai mult decat piese de schimb! Este vorba despre promptitudinea cu care raspundem tuturor nevoilor, dar si interesul de a le cunoaste in detaliu, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
• Te invitam sa ne apelezi in orice moment, iar agentii nostri sunt gata sa intervina cu promptitudine!
• Facem o identificare corecta, pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii: piese de schimb perfect compatibile cu utilajul pe care il conduci!
• Atunci cand te hotarasti sa investesti pe termen lung, te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere!
• Fie ca ai defectiuni usoare, pe care vrei sa le remediezi la fata locului, fie ca treci prin situatii pe deplin ingrijoratoare, precum imobilizarea, bazeaza-te pe noi! Suntem dispusi sa venim catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta!

Acest brazdar plug Lemken 3352131 poate fi achizitionat cu deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti hotarat sa intri in posesia acestui brazdar plug Lemken 3352131, atunci apeleaza-ne sau depune o cerere on-line! Ne grabim cu expedierea, oriunde ai fi, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile! Primesti produsul in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare! Insa il poti ridica si personal din sediul nostru, daca esti prin zona.

Monteaza cu responsabilitate, acesta fiind primul si cel mai important pas pe care il faci in intretinerea pieselor de schimb! Alege calea unui atelier de specialitate, unde ai cele mai multe sanse sa gasesti profesionisti cu experienta. O piesa de schimb montata corect isi extinde perioada de functionare si isi sporeste eficienta la exploatare! Evita improvizatiile si serviciile indoielnice alese intamplator, intrucat poti compromite piesa de schimb in cel mai scurt timp si vei fi nevoit sa o iei de la capat cu investitia.

Specificatii tehnice:
Lungime: 449
Latime: 150
Grosime: 11
Greutate: 4,56 kg

Codul produsului: PA7TF61I-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura