Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 146833

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146833
Out Of stock
Descriere
Noua ne place sa avem grija de clientii nostri, iar ei sa simta oricand suportul nostru in activitatea de productie. Asa cum v-am obisnuit, va facem cunostinta cu piesele noastre din depozit: astazi vorbim despre acest pivot punte Carraro 146833. O piesa super moderna si compatibila cu sute de modele, acest pivot pentru punte Carraro 146833 a fost produs intr-unul dintre cele mai dezvoltate ateliere de creatie tehnica de pe continentul nostru.

Lucrat cu deosebita grija de catre specialisti cu experienta, un pivot punte Carraro 146833 este facut dintr-un metal extrem de rezistent si durabil, tratat termic si testat o perioada indelungata.
Produsul se regaseste permanent in depozitul nostru, unde completeaza, alaturi de celelalte piese de top, un univers tehnic pe care agricultura si industria constructiilor pot conta.

Serviciu gratuit de consultanta pentru tine!
Echipa noastra a inteles nevoile fundamentale ale muncitorilor si a incercat, in timp, sa implementeze un serviciu excelent de consultanta. Acest serviciu intampina toate problemele tale, toate intrebarile sau chiar situatiile neplacute.

Conteaza pe noi!
Tu poti conta pe agentii nostri atunci cand vrei sa iti cunosti mai bine utilajul si sa intervii in intretinerea lui, dar si atunci cand treci prin situatii limita, cum ar fi imobilizarea lui pe teren. Serviciul poate reprezenta o adevarata investitie in afacerea ta, pe termen lung.

Poti cumpara linistit un pivot punte Carraro 146833, caci vei fi asigurat pentru o perioada de 6 luni, prin certificatul de garantie ce se va gasi in coletul tau.
Nu uita ca fiecare efort din partea ta, de intretinere a pieselor, este contributia ta pentru prelungirea perioadei de functiune.

Poti cumpara un pivot punte Carraro 146833 plasand comanda ta la telefon, agentilor nostri, sau direct in site-ul firmei. Noi iti furnizam produsul printr-un curier rapid, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Ai putea ridica si personal coletul tau, direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti, daca vrei sa ne vizitezi sau sa stai de vorba cu agentii despre piesa achizitionata. Esti bine venit!

Montajul unei piese de schimb poate avea un debut excelent pe utilajul tau, cu conditia ca acesta sa fie facut exclusiv intr-un service de specialitate.
Cere-ne recomandari, daca nu stii unde sa te duci!
Cumva extrem de necesar, acest serviciu calificat, din partea unui profesionist cu experienta. In alta ordine de idei, piesa ta se poate uza imediat. O mica omisiune la montaj si.. vei fi nevoit sa schimbi piesa din nou, in cel mai scurt timp.
Daca vrei sa investesti inteligent, poti incepe cu montajul, iar piesa ta va avea o perioada super extinsa de functiune.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: BOE60M75-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura