Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 147005

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 147005
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 147005 este o piesa de transmisie super uzuala, ce inregistreaza extrem de multe cereri, aflata oricand in depozitul nostru.

Un pivot pentru punte Carraro 147005 a fost fabricat intr-un atelier tehnic foarte bine cotat de pe continentul nostru. Este produs din cel mai rezistent metal, tratat termic si supus unor teste indelungate, pentru ca tu sa nu ajungi in situatia de a se rupe.
Produsul se afla in depozitul nostru in permanenta, facand parte din universul nostru tehnic, ce sustine agricultura si constructiile.

Consultanta gratuita pentru clienti!
Atasamentul nostru fata de clienti si nevoile lor are drept consecinta acest serviciu gratuit de consultanta pe care il oferim negresit. Orice nevoie ai avea sau intrebari de pus, sau situatii neplacute din care ar trebui sa iesi urgent (cum ar fi defectiuni grave sau imobilizare), angajatii nostri vor fi disponibili pentru tine. Suntem oricand orientati catre rezolvarea problemelor tale si descoperirea de noi solutii cat mai potrivite pentru tine, fara sa te coste nimic.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot punte Carraro 147005, trebuie sa stii ca esti asigurat pentru defectele din fabrica si primesti, la livrare, un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni.
Daca vrei sa investesti mai multa atentie in procesul de mentenanta al pieselor tale, nu ezita sa comunici cu angajatii nostri, oricand disponibili pentru tine.

Un pivot punte Carraro 147005 se poate comanda la telefon sau direct din site. Comanda ta este preluata in cel mai scurt timp, iar livrarea se face in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, in orice zona din tara.
O multime dintre clientii nostri prefera sa ne viziteze la sediul nostru si sa ridice comanda personal. Aceasta placuta vizita poate fi oportunitatea de a discuta in mod direct cu agentii despre piesele cumparate sau cum pot fi ele intretinute.

Montajul se face exclusiv intr-un atelier de specialitate! Este sfatul nostru ferm, spre folosul si castigul tau, ce nu poate fi negociat. Practic, piesa cumparata de tine trebuie sa fie montata conform indicatiilor producatorului, intr-un mediu optim si respectandu-i toate particularitatile. In caz contrar, aceasta se va uza imediat, iar tu vei fi nevoit sa faci o noua investitie, neasteptat de repede.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 3VW6E401-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura