Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 147005

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 147005
Cod produs
M2BVXW9K-C
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana butuc punte Carraro 147005 este super bine cotata in categoria pieselor de transmisie si inregistreaza nenumarate solicitari catre muncitorii din toate colturile tarii! Produsul este disponibil si poate fi livrat catre tine, indiferent de zona.
Depozitul nostru este o platforma tehnica de ultima generatie, un concept creat anume pentru a sustine concret activitatea de productie din Romania!

Cere acum o oferta! Produse de top, singurele pe care le gazduim pe rafturile noastre!

O astfel de coroana de butuc pentru punte Carraro 147005 este fabricata intr-unul dintre cele mai performante ateliere de creatie tehnica din lume, un adevarat colos de stiinta si experienta!
Superputerea ei este felul in care actioneaza in angrenajul transmisiei finale, intrucat ofera acesteia un cuplu sporit! Este procesata dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic, tratat termic si testat in laborator pentru siguranta utilizatorilor.

Nu ezita sa ne cauti, intrucat avem recomandari extrem de folositoare!
• Te ajutam sa alegi o piesa perfect compatibila
• Iti livram cateva contacte sigure pentru un montaj optim
• Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei putea sa te implici mai mult in intretinerea lui, prin cateva metode personalizate
• Te asistam tehnic daca ai defectiuni de orice fel, chiar si atunci cand esti imobilizat cu utilajul pe teren. Intr-o astfel de situatie trimitem catre tine un echipaj gata sa actioneze de urgenta!

Aceasta coroana butuc punte Carraro 147005 este o piesa in care iti poti pune toata increderea, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, ce iti foloseste atunci cand intampini defectiuni din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi aceasta coroana butuc punte Carraro 147005 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Noi facem o expediere rapida, iar tu intri in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare. Poti, la fel de usor, sa ridici personal comenzile tale, facandu-ne o vizita direct la sediul nostru.

Este momentul oportun sa te orientezi catre un profesionist cu experienta, care a mai asamblat si alte transmisii finale. O procedura de acest fel necesita multa stiinta si o precizie chirurgicala. Montata perfect, aceasta coroana de butuc ar putea sa functioneze in stare perfecta, o perioada mult mai extinsa decat te-ai fi asteptat!

Atentie la elementele conexe, si ele au nevoie de modificari!
Cu aceasta ocazie verifica toate celelalte elemente, intrucat ar fi potrivit sa le inlocuiesti. Este vorba despre pinioanele planetare, simeringuri si oringuri! Daca ele prezinta semne de uzura, ar trebui sa iei atitudine!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: M2BVXW9K-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura