Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 150190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 150190
Cod produs
R57BTD01-C
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana butuc punte Carraro 150190 este o piesa super bine cotata, o creatie etalon marca Original Carraro, cu multiple solicitari! Poate sa ajunga la tine, in orice zona din tara, si ne straduim sa o regasesti oricand in depozitul nostru. Acest univers tehnic pe care il administram cu grija gazduieste cele mai noi piese de schimb, ce respecta tendintele moderne de lucru si iti pot aduce rezultate concrete in munca.

Daca sunt gazduite in depozitul nostru, inseamna ca sunt cele mai bune de pe piata! Cere acum o oferta sa te convingi!
Coroana de butuc pentru punte Carraro 150190 este fabricata intr-un atelier tehnologic de ultima generatie, intr-un cadru dinamic. Superputerea ei este ca asigura si chiar sporeste cuplul din cadrul angrenajului transmisiei finale. Face asta intr-un mod eficient, cu cele mai scazute sanse de spargere, intrucat este prelucrata dintr-un material foarte dur, un aliaj metalic ce a primit tratamente termice.

Serviciu gratuit de consultanta pentru toti clientii! O afacere pentru tine!
• Vei fi sigur ca ai ales o piesa compatibila. Angajatii nostri vor avea grija de asta
• Iti livram, la cererea ta, orice informatie, dar si contacte sigure pentru un montaj perfect
• Stabilesti alaturi de noi un plan personalizat de mentenanta al modelului pe care il detii
• Venim catre tine daca esti imobilizat pe teren pentru asistenta tehnica de urgenta! O echipa de profesionisti, colaboratorii nostri, va raspunde cu promptitudine solicitarilor noastre si te va scoata din situatia neplacuta!

Aceasta coroana butuc punte Carraro 150190 este printre acele piese de schimb de maxima incredere, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa achizitionezi oricand aceasta coroana de butuc punte Carraro 150190 din oferta. In primul rand este disponibila acum pe stocul nostru, in al doilea rand este foarte usor de accesat. Trebuie doar sa ne apelezi telefonic sau sa inregistrezi cererea ta direct in site-ul fimei! Noi expediem produsul tau imediat, iar tu intri in posesia lui in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Poti, daca este mai comod pentru tine asa, sa ridici personal comenzile tale, direct din sediul nostru.

Iata ca a sosit momentul sa te orientezi catre un atelier de specialitate si sa te asiguri ca persoana care iti ofera servicii a mai asamblat transmisii finale de-a lungul experientei. Montata conform tuturor specificatiilor producatorului, piesa are toate sansele sa isi creasca perioada de exploatare.
Ai grija la elementele conexe! Nu le lasa cu semne de uzura! Pinioanele de planetara, simeringurile si oringurile ar trebui inlocuite si ele, pentru un montaj optim!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: R57BTD01-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura