Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 147005

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 147005
Cod produs
OQJ8B1C9-AC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ales mai putin inspirat de trei ori la rand, nu inseamna ca nu poti alege excelent… a patra oara! Te invitam sa alegi pentru utilajul tau acest simering pinion atac punte Carraro 147005 - o piesa de schimb rezistenta pe care inca o mai avem in depozit.

Nu ezita sa vorbesti cu noi ori de cate ori ai nevoie de piese de schimb. Depozitul nostru este aprovizionat in mod constant cu piese de cea mai buna calitate. Contacteaza-ne acum si hai sa stabilim detaliile comenzii tale!

Simering pinion atac punte Carraro 147005 - asigura protectia sistemului pe care este montat!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam este o piesa de schimb originala Carraro, fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. In mod generic, rolul sau este acela de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, protejand interiorul de impuritati. Un alt rol pe care aceasta piesa de schimb il are este acela de a impiedica scurgerile de ulei, respectiv pierderile de lubrifiant.

Cand piesa este uzata, nu amana inlocuirea ei! Actioneaza si fereste-ti utilajul de o defectiune majora.
Intreaba! Primesti raspunsurile in mod gratuit!
Nu achizitiona la intamplare piese de schimb. Nu esti sigur daca ai identificat corect piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Nu fi timid! Intreaba-ne! Suntem la un apel distanta de tine si te putem ajuta!

Avem informatii, avem si schite! Iti oferim consultanta in mod gratuit. Ce trebuie sa faci?! Ne contactezi, ne spui cateva informatii despre utilajul tau si noi te ajutam sa identifici piesele de schimb de care ai nevoie. Foarte simplu!

Suntem aici. Vorbeste cu noi.

Pentru acele defectiuni din fabrica - pe care nu ni le dorim, dar putem sa le intalnim - simering pinion atac pentru punte Carraro 147005 are o garantie de 6 luni.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet. In colet vei mai gasi piesele comandate si factura.

Daca doresti sa ne intalnesti si sa ridici comanda personal, te asteptam la depozitul nostru!

Iti pregatim foarteeee R.E.P.E.D.E. piesa de schimb pentru livrare! Mai precis, iti pregatim comanda si iti trimitem piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara.

Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site pentru a stabili detaliile comenzii tale. Sau, daca preferi, ne poti trimite si o cerere on-line! Suntem… peste tot.

Piesele de schimb de calitate cer un montaj corect. Cunoastem specialisti priceputi care iti pot oferi un astfel de montaj al pieselor de schimb. Te indemnam sa apelezi la serviciile lor pentru a asigura pieselor de schimb o durata prelungita de utilizare.

Nu cunosti astfel de specialisti?! Vorbeste cu noi pentru ca noi ii cunoastem si avem recomandari pentru tine si utilajele tale!

Specificatii tehnice

-Diametru interior: 65 mm
-Diametru exterior: 92 mm
-Inaltime 1: 10 mm
-Inaltime 2: 15 mm
-Material: FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura