Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 644422

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644422
Cod produs
VR1ZSXFG-A-BT
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru iti este accesibil online si poate sustine tehnic orice defectiune sau intentie a ta de imbunatatire a utilajului. Acest simering pinion atac punte Carraro 644422 este un element foarte util pentru o etansare ermetica. Atat de uzual, obisnuit pentru utilajele agricole si de constructii, il regasesti permanent pe stoc, pentru a-ti fi la indemana oricand. Produsul poate ajunge la tine rapid, indiferent de zona in care te afli.

Suntem constienti de valoarea muncii tale - fiecare zi de lucru face diferenta dintre esec si succes. La ACN Piese Utilaje suntem realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi vehiculul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent.

Cere oferta pentru acest simering pinion atac punte Carraro 644422 si vei achizitiona o piesa de schimb durabila, ce iti va asigura o activitate neintrerupta!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Anduranta crescuta a piesei si pretul excelent recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Colaboreaza cu noi si vei avea parte de o experienta tehnica de top!
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Acest simering pinion atac punte Carraro 644422 este o piesa extrem de utila si merita toata increderea, intrucat primeste o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni. Certificatul il vei primi la livrarea coletului, alaturi de factura, si poate fi folosit daca intervin defectiuni din fabrica. Extrem de rare aceste situatii, insa daca apar, le gasim impreuna o rezolvare in favoarea ta.

Cand te napadesc defectiunile, fiecare clipa conteaza! Iti garantam intotdeauna ca produsele comandate de la noi vor fi livrate prompt. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, acest simering pinion atac pentru punte Carraro 644422 a fost ambalat si predat curierului. Vei achita comanda la primire, in regim ramburs. Totodata, ai oportunitatea de a verifica continutul coletului in prezenta curierului. Daca vrei sa ridici pachetul personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Cauti un mecanic priceput? Noi avem solutia de care ai nevoie! Iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la locatia oferita de tine si iti vor monta produsele comandate sau efectua diverse reparatii necesare. Un montaj executat perfect inseamna o piesa de schimb ce va rezista pe termen lung si un vehicul care ruleaza excelent. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: VR1ZSXFG-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura