Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 150006

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 150006
Cod produs
DB4E3KQC-A-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering pinion atac punte Carraro 150006 este un element excelent pentru utilajul tau, fiind un reper apreciat si foarte popular! Atat de obisnuit pentru utilajele agricole si de constructii, ne straduim sa il punem la dispozitia ta permanent, pentru a te putea folosi de el ori de cate ori situatia o impune. Depozitul nostru gazduieste tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru functionarea utilajului tau la capacitatea lui maxima, iar echipa noastra ofera consultanta de top! Pe site-ul nostru vei gasi numai componente de cea mai buna calitate. Si partea cea mai buna?

Toate vin insotite de cel mai bun pret posibil! Indiferent ca manevrezi un tractor, un incarcator telescopic sau o combina, la ACN Piese Utilaje gasesti mereu piesa pe care o cautai. Stocul nostru extrem de bine aprovizionat ne permite sa iti gasim cu usurinta piesa ceruta de tine. Colegii nostri se asigura ca orice produs aflat pe rafturile noastre este conform cu cerintele actuale din domeniul tehnic, pentru ca tu sa te bucuri din plin de un utilaj performant!

Cere acum o oferta! Avem acest simering pinion atac punte Carraro 150006 - avem numai piese de schimb superioare din punct de vedere calitativ!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul scazut recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Componenta este o piesa originala, fabricata la cele mai inalte standarde de calitate!

Componente fiabile, livrare rapida si suport tehnic dedicat: cand colaborezi cu noi, esti tratat asa cum se cuvine.
Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu gratuit de asistenta tehnica. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti. De altfel, reparatia ta va fi una rapida: produsele noastre sunt livrate direct din depozitul nostru, de indata ce le-ai comandat.

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa Acest simering pinion atac punte Carraro 150006 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni. Defectiunile sunt extrem de rare, insa in eventualitatea in care vei trece printr-o situatie neplacuta, fii sigur ca vom gasi impreuna o rezolvare in favoarea ta!

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest simering pinion atac pentru punte Carraro 150006 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Apeleaza la noi daca vrei sa ai parte de un montaj exceptional. Iti punem la dispozitie o echipa de mecanici experimentati si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Ei iti pot monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Vei avea certitudinea ca echipamentul tau functioneaza optim si ca piesele de schimb comandate nu vor trebui inlocuite prea curand. Mai multe detalii despre acest serviciu oferit de noi vei obtine de la agentii nostri!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Material: FPM (cauciuc fluor).

Codul produsului: DB4E3KQC-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura