Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 644224

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 644224
Out Of stock
Descriere
Original Carraro strikes again. Vorbim despre un pivot punte Carraro 644224 - un element vital in echilibrul utilajului si o piesa uzuala, ce se bucura de vanzari excelente. Curierii nostri au distribuit mii de astfel de pivoti, in toate zonele tarii.

Un astfel de pivot pentru punte Carraro 644224 este lucrat cu o deosebita atentie, intr-un studio tehnic din Europa, dintr-un metal de inalta calitate si tratat termic. Rezistenta lui este extraordinara la socuri mecanice si tensiuni, fiind de asemenea foarte fiabil, compatibil cu o multime de modele.

Comanda acum un pivot punte Carraro 644224 si maine il poti monta!
Pivotul este lucrat cu deosebita responsabilitate, echilibrul si siguranta fiind principalele lui superputeri. Oricine ar vrea sa evite un eveniment atat de neplacut precum ruperea unui pivot. Acel moment ar trebui sa nu se intample nimanui niciodata, asa ca schimba la timp pivotii uzati!

Nu uita ca noi suntem o echipa unita, iar unul dintre lucrurile ce ne aduc satisfactii este sa vedem rezultate bune in activitatea ta de productie.
Am ales sa oferim clientilor nostri tot suportul de care au nevoie pentru bunul mers al activitatii lor. De aceea avem un serviciu gratuit de consultanta pentru clienti, serviciu de care speram ca vei profita. Asa ca adreseaza-ne intrebari, oricare ar fi nelamurirea ta. Cateva sfaturi despre ce ai putea face mai bine pentru utilajul tau ii va prelungi acestuia viata.

Noi distribuim produse de calitate, iar acest pivot punte Carraro 644224 are o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Majoritatea cumparatorilor nostri aleg produsele originale, cu garantie.
Nu uita sa ii intrebi pe agentii nostri despre pasii de urmat pentru o mentenanta propice modelului tau. Ai aflat ca, daca intretii mai bine elementele utilajului, acesta isi mentine puterea la cote maxime si ramane constant in rutina zilnica. Just do it!

Produsele se comanda direct din site-ul nostru sau telefonic. Livrarea se face in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
In cazul in care treci prin neplacuta situatie de a fi imobilizat cu utilajul, nu ezita sa ne cauti. Din atatea solutii pe care le cunoastem, o vom prezenta pe cea mai potrivita tie. Colaboratorii nostri meseriasi din mai multe zone ale tarii sunt oricand pregatiti sa te intampine pentru consultanta tehnica la fata locului.

Nu lasa montajul la indemana oricui!
Sfatuim cu fermitate fiecare client sa faca alegeri bune in ceea ce priveste montajul pieselor, intrucat montajul contribuie la fel de mult ca piesa in sine in procesul de durata al functionarii optime. O piesa buna are nevoie si de un montaj de calitate, pentru a se mentine asa cum producatorul a gandit-o.
Asadar, mergi la un service, lasa doar un profesionist sa se ocupe de piesele de transmisie, la fel cum fiecare dintre noi ne practicam meseria.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 40DMO9QT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura