Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor punte Carraro 644224

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644224
Cod produs
R4JFWNH8-AS
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de afaceri, seteaza-ti idealuri bine conturate si investeste practic! In domeniul agriculturii sau al constructiilor cel mai mare impact il au piesele de schimb pentru utilaje! La urma urmei, ele sunt cele care mentin sanatatea utilajelor, aceste masinarii fara de care industria s-ar duce la vale! Aceasta coroana reductor punte Carraro 644224 este un exemplu de ‘’asa da’’ provenind din fabricile Carraro si aducand cu sine originalitatea pura!
Suntem constienti ca deja depui cel mai mare efort si cea mai mare implicare in activitatea pe care o intretii! Dar te-ai gandit daca aceasta are nevoie de putina actualizare? Tehnologia nu inceteaza sa avanseze iar tu trebuie sa fii la curent cu ea! Din fericire avem oamenii perfecti care sa te ajute si sa iti livreze cele mai moderne idei pentru un plan de intretinere fresh!

Unicitatea acestei coroane reductor punte Carraro 644244 provine din siguranta cu care isi indeplineste rolul!
Aceasta coroana este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare, avand menirea de a dezvolta un cuplu de forta superior! Daca sesiezi ca pinioanele sunt deteriorate, socurile mecanice au produs defectiuni sau intre dintii coroanei si pinioane sunt obiecte straine, nu mai sta! Alege aceasta creatie autentica pentru a da un update sistemului de transmisie!

Cu operatorii nostri te eliberezi de orice indoiala!
Adreseaza-ne orice nelamurire, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne efetuam treaba intr-un timp alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita pentru piesele necesare si te vor instiinta despre orice detaliu! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Pentru a fi siguri ca totul se desfasoara in siguranta iti oferim impreuna cu aceasta coroana reductor punte Carraro 644224 un certificat de garantie. In acesta se va stipula perioada de valabilitate si anume 6 luni de zile. In ciuda faptului ca foarte rar piesele noastre sunt defecte, preferam sa fim precauti cand vine vorba de ele! Asadar, le verificam constant si in amanunt pentru ca neplacerile sa fie evitate!

Cunoastem sentimentul de a pierde timpul in acest domeniu si stim ca nu e in favoarea ta! Asadar, coroana reductor punte Carraro 644224 va ajunge la tine in 24 de ore oriunde te-ai afla cu plata ramburs! Puteti completa o cerere pe site sau ne puteti contacta telefonic! Asteptam cu nerabdare sa ne punem in miscare!

Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea si durata de folosinta sa fie indelungata, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru a evita ca piesa sa fie montata gresit si astfel eviti sa faci alte investitii care pot fi ocolite! Daca vei urma acest sfat, piesa va dispune de o viata indelungata si sanatoasa!

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura